MEN'S GUIDE

Πέντε βιβλία για άντρες

Πέντε βιβλία για άντρες

Το διάβασμα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Ένα καλό βιβλίο σου δίνει πάντα νέα ερεθίσματα, ενώ το να δέχεται ο εγκέφαλός σου νέες πληροφορίες, μόνο ευεργετικά μπορεί να σε επηρεάσει.

Αν έχεις λοιπόν ελεύθερο χρόνο και θες να διαβάσεις κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει, ρίξε μια ματιά στις προτάσεις του Mens Guide.

Η τέχνη του πολέμου

Τον 6ο αιώνα προ Χριστού, ο Σουν Τσου, αποφάσισε να γράψει για τον πόλεμο και πως μπορεί κάποιος να τον κερδίσει. Είναι ένα από τα αρχαιότερα βιβλία στρατιωτικής στρατηγικής στον κόσμο. Είναι το πρώτο κι ένα από τα πιο επίτυχημένα έργα για τη στρατηγική και άσκησε τεράστια επιρροή στην Ανατολική και Δυτική στρατιωτική σκέψη, επιχειρηματικές τακτικές αλλά ακόμα και σε άλλους τομείς.

Η φυλή του ποδοσφαίρου

Ο Μόρις Ντέσμοντ είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ζωολόγος, καθηγητής ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πολυγραφότατος συγγραφέας και παρουσιαστής. Η οπτική του γωνία για το λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο, ίσως σε βοηθήσει να δεις την μπάλα από μια άλλη οπτική γωνία.

Great Ideas

Πρόκειται για σειρά από 100 μικρά βιβλιαράκια. Μην τρομάξεις. Κάθε ένα από αυτά, θα σου δώσει διαφορετική τροφή για σκέψη. Θα μάθεις τα πάντα για τον Niccolo Machiavelli, αλλά και για όσους γαλούχησαν τις προηγούμενες γενιές με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Αξίζει τον κόπο σίγουρα να αφιερώνεις τον ελεύθερό σου χρόνο διαβάζοντας τα.

Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών

Ο συγγραφέας Τζον Ρόναλντ Ρόιελ Τόλκιν, ευθύνεται για το έπος του Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Η σειρά έγινε γνωστή από τη μεταφορά της στις αίθουσες του σινεμά. Λογικά έχεις δει την τριλογία, ωστόσο όταν διαβάσεις και το βιβλίο θα δεις πως η μαγεία δεν τελειώνει στην οθόνη σου...

Εγώ, ο Ντιέγκο

Η βιογραφία του Ντιέγκο Μαραντόνα. Χωρίς πολλά σχόλια...

Σχετικές ειδήσεις