MEN'S GUIDE

Πώς να εξακριβώσετε αν το ρολόι που θέλετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό;

Πώς να εξακριβώσετε αν το ρολόι που θέλετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό;

Τεράστιες διαστάσεις λαμβάνει το θέμα του παρεμπορίου στον τομέα της ωρολογοποιίας στην χώρα μας, σύμφωνα με στοιχεία που είδαν πρόσφατα το «φως» της δημοσιότητας.

Δυστυχώς, η πλειονότητα των καταναλωτών αγνοεί το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της αύξησης του παρεμπορίου στη χώρα μας δημιουργούν πλέον συνθήκες «ξαφνικού θανάτου» ακόμα και στις λίγες εναπομείνασες υγιείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτό το κομμάτι της αγοράς! Στο εν λόγω σκηνικό έρχεται να προστεθεί και το θέμα της απώλειας των φορολογικών εσόδων που στη συγκεκριμένη περίπτωση εντοπίζεται σε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ λόγω της παράνομης δράσης πολλών καταστημάτων σε Αθήνα και σε άλλες περιφερειακές πόλεις -και πλέον, δεκάδων e-shops!

Μια σημαντική πρωτοβουλία από τη RIST HELLAS

Με το πρόβλημα του παρεμπορίου στην Ελλάδα όσον αφορά στα ρολόγια να έχει πάρει πια ιδιαίτερα μεγάλες διαστάσεις και τους καταναλωτές να είναι εκτεθειμένοι στις παράνομες δράσεις επιτήδειων που προσπαθούν να τους παραπλανήσουν με προϊόντα αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, μια σημαντική και δυναμική εταιρεία στον τομέα της ωρολογοποιίας, η RIST Hellas, αποφάσισε να αναλάβει δράση.
Πρώτη η RIST Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των brands του Fossil Group στην Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να πιστοποιήσει τα προϊόντα των 250 καταστημάτων και 35 e-shops με τα οποία συνεργάζεται, προστατεύοντας τόσο το δίκτυό της όσο και τους ίδιους τους καταναλωτές, δημιούργησε το «Authenticity Project».

Picture2

Η σημασία της ενημέρωσης και το Authenticity Project

Το Authenticity Project παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο 1ο πανελλήνιο συνέδριο των Retailers του επίσημου δικτύου της RIST Hellas, τον περασμένο Απρίλιο. Πρόκειται για ένα σύνολο στρατηγικών ενεργειών που σκοπό έχουν να πληροφορήσουν και να εκπαιδεύσουν τους καταναλωτές ούτως ώστε να είναι σε θέση να διασφαλίσουν ότι το ρολόι που πρόκειται να αγοράσουν είναι αυθεντικό. Αναμφίβολα συνιστά μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κάποιος ότι όσοι επιλέγουν να την ακολουθήσουν, επιβραβεύονται!

Πράγματι, σε μια προσπάθεια να προβάλει τη σημασία της αυθεντικότητας, η RIST Hellas προσφέρει κάθε μήνα στους καταναλωτές που έχουν επιλέξει αυθεντικά ρολόγια του Fossil Group τη δυνατότητα συμμετοχής σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό με δώρο ένα ταξίδι για δύο άτομα σε μία πόλη της Ευρώπης, της Αμερικής ή της Μ. Ανατολή και πολλά ακόμη επώνυμα δώρα.

Αν δεν θέλουμε, λοιπόν, να καταλήξουμε με ένα ρολόι αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, καλό είναι να εξετάζουμε εγκαίρως όλες τις παραμέτρους και να είμαστε πλήρως ενημερωμένοι.

Όπως, άλλωστε, ο ίδιος ο CEO της εταιρείας, κ. Βασίλης Τοτόλης, υπογραμμίζει, οι καταναλωτές πρέπει να αναζητούν τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα και να εμπιστεύονται μόνο αυτά, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος να γνωρίζουν πως η επένδυση που έκαναν με την αγορά τους άξιζε όντως τα λεφτά της.

Μάθετε περισσότερα για το Authenticity Project by RIST Hellas : ΕΔΩ