MEN'S GUIDE

Αυτό είναι το πιο αρχοντικό ελληνικό πιάτο

Αυτό είναι το πιο αρχοντικό ελληνικό πιάτο

Μπορείς να καταλάβεις ποιο είναι; Είναι κυρίως για αρχόντους.

Αν συζητήσεις το θέμα με έναν επαγγελματία σεφ, το πρώτο πράγμα που θα σε ρωτήσει, είναι αν είσαι φαν της καθαρής ή της παχιάς σούπας. Η διαφορά της πρώτης από την δεύτερη, είναι πως η τελευταία είναι πιο δετή και χρησιμοποιεί συστατικά που την κάνει να πήξει περισσότερο, όπως είναι το αλεύρι και το ρύζι, η κρέμα γάλακτος για τις βελουτέ και ο πουρές για τις κρεμώδεις (σ.σ.: οι τελευταίες λέγονται και μπισκέ).

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

TAGS