MEN'S GUIDE

Ταλέντο μικρό, φυσικά προσόντα τεράστια

Ταλέντο μικρό, φυσικά προσόντα τεράστια

Από επιδόσεις στα σπορ που επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν δεν λένε και τόσα πολλά, αλλά από ομορφιά ελάχιστες άλλες αθλήτριες μπορούν να τις συναγωνιστούν.

Πολλά κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά, είχαν άλλη περισσότερο άλλη λιγότερο, την φιλοδοξία να κάνουν καριέρα στον αθλητισμό όμως λίγες κατάφεραν να συνδυάσουν τα πλούσια προσόντα με τα οποία τις προίκισε η φύση (και τα γονίδια των γονέων τους φυσικά).

Και έκαστη στο ... είδος της μπόρεσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού χάρη στα τελευταία που ομολογουμένως ήταν αρκετά για να τις βάλουν στον χάρτη του σπορ που ακολούθησε η κάθε μία εξ αυτών.

Ιδού μια γεύση από τις ωραίες πλην όχι και τόσο σπουδαίες των σπορ.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Τζένιφερ Τζο Κομπ: Μαζί με τη Ντάνικα Πάτρικ οι δύο ωραιότερες κυρίες στις πίστες της Nascar. Μια οδηγός αυτοκινήτων ταχύτητας με υπέροχη ... θέα.

Τζέσικα Γκάις: Το βόλεϊ έχει πάμπολλους κορίτσαρους και η Τζέσικα είναι σίγουρα μία από τις ωραιότερες του σπορ και οι πάμπολλοι θαυμαστές της παραβλέπουν τις αγωνιστικές της αδυναμίες

Αμάντα Μπιρντ: Μπορεί ως κολυμβήτρια να μην κατάφερε τίποτα σπουδαίο αλλά η γμυνή της φωτογράφιση για το Playboy έσκισε.

Ναταλί Γκούλμπις: Κέρδισε μεν ορισμένα τουρνουά του επαγγελματικού γκολφ αλλά εκεί που θριάμβευσε ήταν στην εμφάνιση της στο ...καλεντάρι του αθλήματος αν και η ομοσπονδία της χώρας απαγόρευσε την πώληση του στη διάρκεια αγώνων.

Μισέλ Τζένεκε: Για να μην την αδικήσουμε κέρδισε ένα αργυρό μετάλλιο στην εφηβική Ολυμπιάδα του 2010 αλλά πέρααν αυτού λίγα πράγματα από την Αυστραλέζα εμποδίστρια των 100 μέτρων που όταν φοράει το μπικίνι τότε είναι ασυναγώνιστη.

Λερίν Φράνκο: Η Παραγουανή ακοντίστρια στους στίβους δεν κατάφερε κάτι το αξιοπρόσεκτο ενώ το ίδιο δεν μπορεί κανείς να μη όμως και για την παρουσία της που την έφερε δικαιολογημένα και στην πασαρέλα.

Τζούλια Μανκούσο: Ως σκιέρ έμεινε στην μετριότητα αλλά ως μοντέλο τα πηγαίνει περίφημα και ιδού οι λόγοι.

Άνα Σεμένοβιτς: Ουδέποτε η Ρωσίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ μπόρεσε να διακριθεί σε μεγάλες διοργανώσεις αλλά ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τον ...πρωταγωνιστικό ρόλο της εμφάνισης της .

Μέγκαν Χάρντιν: Το γκολφ ουδέποτε υπήρξε πεδίο δόξης λαμπρό για σεξ σύμβολα αλλά η πανέμορφη Μέγκαν είχε το απαιτούμενο για την εν λόγω διάκριση και για το λόγο αυτό το' ριξε στο μόντελινγκ όπου και καταξιώθηκε για προφανείς λόγους.

Σχετικές ειδήσεις