MEN'S GUIDE

Μετρό: Το καλύτερο μέρος για να προσεγγίσεις μια γυναίκα;

Μετρό: Το καλύτερο μέρος για να προσεγγίσεις μια γυναίκα;

Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά το μετρό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να πιάσει ψιλοκουβέντα με μια γυναίκα και που ξέρεις; μπορεί και να σου δώσει το τηλέφωνό της.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Στο μετρό βαριέσαι. Ειδικά στις υπόγειες διαδρομές. Οπότε στις περισσότερες των περιπτώσεων ή θα ασχολείσαι με το κινητό σου ή θα περιμένεις απλώς να φτάσεις στον προορισμό σου.

Οπότε το να πιάσεις ψιλοκουβέντα, τις περισσότερες φορές είναι ανακουφιστικό. Πώς όμως θα το κάνετε χωρίς να έχει ατυχή κατάληξη;

Να ξεκινήσουμε από το βασικό. Απλώς πιάστε κουβέντα. Μην ξεκινάτε με προσδοκίες γιατί αυτό φαίνεται και κανένα λιγούρι δεν κέρδισε ποτέ.

Μην προσπαθήσετε καν, αν είναι ώρα αιχμής και είστε στοιβαγμένοι σα σαρδέλες σε ένα βαγόνι. Οι περισσότερες γυναίκες είναι ήδη φρικαρισμένες σε τέτοιες περιπτώσεις οπότε να το έχουν και κάποιον να τους μιλάει δεν είναι το καλύτερό τους.

Αν όμως τα πράγματα είναι χαλαρά και εντοπίστε κάποια που σας αρέσει, μπορείτε να πιάσετε κουβέντα, ας πούμε ζητώντας οδηγίες για το πως θα πάτε κάπου. Η σχολιάζοντας κάτι που συμβαίνει. Αν διαβάζει κάποιο βιβλίο, μπορείτε να ρωτήσετε για αυτό. Αν πάλι χαζεύει στο κινητό της, ρωτήστε τη αν είναι καλό μοντέλο. Γενικώς μην πέσετε στην παγίδα να κάνετε καμάκι. Είναι ξεπερασμένο και απωθητικό.

Βασική προϋπόθεση για να έχετε κάποιες πιθανότητες είναι να είστε ντυμένοι σαν άνθρωποι και να μη βρωμάτε. Ξέρετε πως είναι τα πράγματα στο μετρό. Αν εκείνη μυρίζει όμορφα μπορείτε κάλλιστα να τολμήσετε να πείτε πόσο ανακουφιστικό είναι να στέκεται δίπλα σας. Καμία γυναίκα δε στραβώνει σε ένα ειλικρινές κοπλιμέντο.

Αν, λέμε αν, τα καταφέρετε και βγείτε από το μετρό με το νούμερό της, μην την πάρετε αμέσως. Ξαναμπαίνετε στην κατηγορία λιγούρι. Αφήστε τη να περιμένει. Μετά από 2-3 μέρες στείλτε πάλι ένα χαλαρό μήνυμα. Αντε καλό βόλι!

Σχετικές ειδήσεις