MEN'S GUIDE

Αναβάθμισε τη ντουλάπα και το στιλ σου

Αναβάθμισε τη ντουλάπα και το στιλ σου

Κανένας άνδρας δεν τα πάει καλά με τη ντουλάπα του.

Η επιστήμη μπορεί να μην έχει απαντήσει στο γιατί π.χ. είναι πρακτικά αδύνατον σε κάποιον άνδρα να κοιτάξει μέσα στη ντουλάπα του και να διακρίνει πού είναι τί;
Κάπως έτσι καταλήγετε να φοράτε δύο τρία ρούχα μόνο, αυτά που συνήθως είναι μπροστά μπροστά ή που έχετε παρατήσει στην πολυθρόνα, στο σαλόνι, οπουδήποτε εκτός από την ντουλάπα.

Μήπως είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε τα ρούχα που έχετε ή πολύ απλά να δείτε τι υπάρχει στη ντουλάπα σας; Μήπως, λέμε μήπως είναι καιρός να πετάξετε όλα εκείνα τα μπλουζάκια που δε φοράτε πια;

Εάν κατορθώσετε και αποχωριστείτε εκείνο το φούτερ που έχει γίνει σαν πατσαβούρι αλλά σας βολεύει γιατί με αυτό ζήσατε τον Τελικό της Ομάδας σας (τυχαίο παράδειγμα) ίσως να φορέσετε και κάτι καινούργιο, από αυτά που βρίσκονται κάπου στο βάθος της.

Μια καλή ιδέα είναι η ανακαίνιση. Ας πούμε αν βάλετε μέσα στη ντουλάπα γάντους μπορείτε να κρεμάτε τις ζώνες σας και με μια ματιά να τις βρίσκετε.

Ιδιαίτερα χρήσιμα είναι και τα διαχωριστικά για τα συρτάρια. Βάζετε το κάθε πράγμα στη θέση του και δεν χάνετε τα πάντα συνέχεια. Το να συνεχίσετε να πετάτε μπρελόκ, πορτοφόλια, δαχτυλίδια, ρολόγια σε εκείνο το βάζο πολύ απλά σας τρώει χρόνο.

Τέλος τα ρούχα. Φτιάξτε τη ντουλάπα έτσι ώστε να ξεχωρίζετε τις θέσεις των πραγμάτων. Αν τα εντοπίζετε κρεμασμένα, φτιάξτε τη ντουλάπα αντίστοιχα. Αν σας βολεύει η διάταξη ανά είδος ή ανά περίσταση ή ανά χρώμα κάντε αυτό.

Δείξτε αυτοπειθαρχία και σταματήστε να φτιάχνετε βουναλάκια με τα ρούχα της προηγούμενης εβδομάδας, μήνα, εξαμήνου μέσα στο σπίτι. Γιατί αυτό φταίει που δε βρίσκετε τι να βάλετε.

Αντε καλή επιτυχία!

Σχετικές ειδήσεις