MEN'S GUIDE

Αυτά είναι τα ρούχα που χαλάνε το στιλ σας

Αυτά είναι τα ρούχα που χαλάνε το στιλ σας

Υπάρχουν κάποια ρούχα που μπορεί να τα έχετε συνηθίσει, μπορεί να σας βολεύουν αλλά ας είμαστε ειλικρινείς καλή εντύπωση δε θα κάνετε.

Οπότε μήπως να κόψετε μαχαίρι κάποιες κακές στιλιστικές συνήθειες;

T-shirts με κιτρινίλες. Αν δε μπορείτε να το καθαρίσετε από τον ιδρώτα, πετάξτε το. Ή ζητήστε από τη μαμά σας, την αδερφή σας, από κάποιον τέλος πάντων συμβουλές για άσπρα ρούχα ξέξασπρα.

Σηκωμένοι γιακάδες. Είναι το αντίστοιχο της άσπρης κάλτσας με σκαρπίνι. Κατεβάστε το γιακά εκτός κι αν είναι του μπουφάν σας και το κάνετε για να προφυλαχθείτε από το κρύο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απαγορεύεται.

Ορειβατικά μποτάκια συνέχεια και παντού. Δε μπορεί να εμφανίζεστε μόνιμα με αυτά τα παπούτσια. Δεν είστε ορειβάτης, δεν είναι πια της μόδας. Αυτά!

Κασκέτα και μάλιστα φορεμένα στραβά. Την εναλλακτική κασκέτα με διαφημιστικά μηνύματα επάνω ξεχάστε τη, ακόμα κι αν κινδυνεύετε από ηλίαση.
Παπούτσια με μύτη γυριστή προς τα πάνω. Δεν είστε ξωτικό. Ούτε crocs. Προς θεού!

Τζιν με τσάκιση. Τζιν με δεκάδες μπαλώματα, τζιν από περασμένες σεζόν. Το κλασικό τζιν είναι το μόνο που μπορεί να αναδείξει το στιλ. Ολα τα άλλα σας τοποθετούν στην ίδια κατηγορία με αυτούς με τους σηκωμένους γιακάδες.

Σχετικές ειδήσεις