MEN'S GUIDE

Θα γίνεις πατέρας; Μάθε τι θα συμβεί

Θα γίνεις πατέρας; Μάθε τι θα συμβεί

Φυσικά και είσαι χαρούμενος, εννοείται πως οραματίζεσαι ήδη το γιό σου να διαπρέπει στο ποδόσφαιρο, αλλά η πατρότητα δεν είναι μόνο αυτό.

Για να είσαι λίγο καλύτερα προετοιμασμένος μάθε μερικά πράγματα από τώρα.

Τα μωρά κάνουν φασαρία, ξυπνάνε συνέχεια. Πάρε απόφαση ότι θα χάσεις τον ύπνο σου για πολύ καιρό.

Η σύντροφός σου θα είναι κουρασμένη και απηυδισμένη για πολλούς μήνες. Προετοιμάσου κατάλληλα. Βοήθα όσο μπορείς γιατί μόνο έτσι θα τη βγάλετε καθαρή.
Αν νομίζεις ότι το σεξ δεν είναι κάτι που θα διαταραχθεί είσαι πολύ μακριά νυχτωμένος. Καταρχήν, θα πρέπει να χαθούν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Καμία γυναίκα δε νιώθει καλά με αυτά. Υπολόγισε ότι τους πρώτους μήνες η ζωή της συντρόφου σου είναι μια μόνιμη τρεχάλα για να προλάβει κάθε επιθυμία του μωρού. Το οποίο μωρό δε μιλάει. Αρα, τρέχουμε τώρα, τρέχουμε.

Το μωρό δε μιλάει. Μιας και το αναφέραμε, θα έχεις μια τεράστια αμηχανία σε ό,τι αφορά το μωρό. Θα το πιάνεις λες και τρέμεις μη σπάσει, θα αναρωτιέσαι πως μπορείς να συνεννοηθείς, θα μάθεις τι σημαίνει άσχημες μυρωδιές.

Γιατί ναι τα μωρά μυρίζουν υπέροχα αφού τα έχεις κάνει μπάνιο και τα έχεις πασπαλίσει με ταλκ. Ολες τις υπόλοιπες ώρες μυρίζουν άσχημα και δε φταίνε.

Η κοινωνική σου ζωή θα πάει κατά διαόλου. Θα έχεις τα τηλέφωνα κλειστά για να μην ξυπνήσει το μωρό. Δε θα βλέπεις μπάλα τέρμα δυνατά γιατί θα ξυπνήσει το μωρό. Γενικώς ο ήχος δε θα είναι με το μέρος σου.

Ομως, κάθε φορά που θα σου χαμογελάει θα τα ξεχνάς όλα αυτά. Επιβεβαιωμένο!

Σχετικές ειδήσεις