MEN'S GUIDE

Αγόρια για εσάς: Ψάχνεις τι δώρο θα της κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου;

Αγόρια για εσάς: Ψάχνεις τι δώρο θα της κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου;

Δες τι προτείνουν τα κορίτσια του Queen.gr για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή!

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι για έναν άντρα να μπει στη διαδικασία να διαλέξει δώρο για την καλή του, ειδικά σε μια γιορτή σαν την Ημέρα των Ερωτευμένων. Επειδή, λοιπόν, θέλουμε να κάνουμε τη ζωή σου εύκολη, επιλέξαμε 5 δώρα που εγγυημένα θα λατρέψει το κορίτσι σου αλλά και τον πιο εύκολο τρόπο να το αγοράσεις, χωρίς να κάνεις βήμα!

Τι εννοούμε: Όπως διαβάζεις αυτό το άρθρο, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο από το να επιλέξεις κάποιο από τα δώρα που σου προτείνουμε. Στη συνέχεια, απλά πατάς πάνω στο link και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το femall.gr- από το υπέροχο packaging μέχρι το να φτάσει η παραγγελία σου στην πόρτα σου, εγκαίρως!

1. I Love… Bauble Gift Set

Το πιο λαχταριστό set δώρου με ευωδιές που λατρεύουν όλες οι γυναίκες και προϊόντα που θέλουν να έχουν στο μπάνιο τους αλλά και στο νεσεσέρ τους. Το set περιλαμβάνει lip gloss με γεύση Strawberry & Cream, αφρόλουτρο και shower cream Raspberry & Blackberry.

2. Korres Set Μαύρη Πεύκη για Κανονικές και Μικτές Επιδερμίδες

Μια εκπληκτική φόρμουλα της Korres με συσφιγκτική, αντιγηραντική και lifting δράση, που κυριολεκτικά μεταμορφώνει την επιδερμίδα! Το κομψό κουτί του σετ περιέχει την Κρέμα Ημέρας και την Κρέμα Ματιών.

3. Gucci Guilty Coffret

Ένα άρωμα αριστούργημα από τον οίκο Gucci, αισθησιακό, θηλυκό, ακαταμάχητο! Το set δώρου περιλαμβάνει το άρωμα και την Body Lotion, που μπορεί να φορέσει μόνη της ή σε συνδυασμό με το άρωμα για να κρατάει ακόμα περισσότερο η ευωδιά στην επιδερμίδα της.

4. Moroccanoil Special Edition Set Powered by Angelopoulos Hair Company

Βάλε στο μπάνιο της ένα από τα αγαπημένα brands των celebrities, με αυτό το set που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για απαλά, λαμπερά μαλλιά, δηλαδή: το διάσημο Moroccanoil Treatment ένα έλαιο που μεταμορφώνει τα μαλλιά, το Hydrating Shampoo και το Hydrating Conditioner ιδανικά για ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά, και την Weightless Hydrating Mask, μια μάσκα που μέσα σε 5 λεπτά θρέφει κ επαναφέρει τη λάμψη των μαλλιών.

5. I Love… The Vanity Case

Αγκάλιασε το σώμα της με τις πιο λαχταριστές ευωδιές που περιλαμβάνει αυτή η ιδέα δώρου! Το κομψό νεσεσέρ περιέχει ένα αφρόλουτρο Mango&Papaya, ένα Shower Smoothie Raspberry&Blackberry, το ελαφρύ Body Spritzer Strawberry, την Κρέμα Χεριών Raspberry&Blackberry και ένα Body Butter Coconut που μοσχοβολάει… καλοκαίρι!

Σχετικές ειδήσεις