MEN'S GUIDE

Περιποιήσου τον εαυτό σου πριν το ραντεβού

Περιποιήσου τον εαυτό σου πριν το ραντεβού

Θα βγείτε! Μετά από καιρό τα κατάφερες και θα βγείτε. Φυσικά και θέλεις να είσαι όσο καλύτερος γίνεται. Εδώ θα βρεις μερικές συμβουλές για το πως θα γίνει αυτό.

Ξεκινάμε από το βασικό. Ένα καλό μπάνιο, ένα ακόμα καλύτερο αποσμητικό. Δοκιμάστε ένα scrub δε θα πάθετε τίποτα και το δέρμα σας θα γίνει πραγματικά απαλό. Αν ενυδατωθείτε μάλιστα χρησιμοποιώντας κάποιο γαλάκτωμα δε θα πιστεύετε το αποτέλεσμα. Ψυχραιμία η διαδικασία δεν είναι τόσο τραγική όσο τη φαντάζεστε.

Πρόσωπο: Ξυριστείτε αρκετή ώρα πριν για να εμφανιστείτε χωρίς κοκκινίλες από τον ερεθισμό του δέρματος. After shave απαραίτητο. Αν τώρα διαθέτετε γεννιάδα, μούσι τότε θα εκπλαγείτε αλλά ναι! χρειάζονται και αυτά περιποίηση. Υπάρχουν δεκάδες προϊόντα στην αγορά για να ενυδατώσετε και να αρωματίσετε τη γεννιάδα σας. Η καλύτερη ώρα είναι αμέσως μετά το ντους.

Χείλη: Αν είναι ξερά και στεγνά δεν είναι για φίλημα. Και τι να κάνετε θα πείτε. Υπάρχουν προϊόντα που ενυδατώνουν τα χείλη. Γιατί να σας πούμε να πίνετε περισσότερα υγρά δύο ώρες πριν το ραντεβού δεν είναι κόλπο που θα πιάσει. Δοκιμάστε όμως να βάλτε σε μια οδοντόβουρτσα ελαιόλαδο και λίγο αλάτι. Βουρτσίστε απαλά τα χείλη σας και μετά ενυδατώσετε με κάποιο έλαιο από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά. Αξίζει τον κόπο.

Είστε έτοιμος. Α! και πριν βγείτε καθαρίστε και γυαλίστε τα παπούτσια σας. Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάνε οι γυναίκες!

Σχετικές ειδήσεις