MEN'S GUIDE

Μόδα 2015: Τα παντελόνια που πρέπει να φορέσεις (photos)

Μόδα 2015: Τα παντελόνια που πρέπει να φορέσεις (photos)

Φυσικά και το αγαπημένο σου τζιν είναι η πρώτη σου επιλογή, αλλά δε σε χαλάει να μάθεις και τι παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας. Εξάλλου, αν αποφασίσεις να αγοράσεις κάτι καινούργιο εκ των πραγμάτων πάνω τους θα πέσεις.

Η πιο ενδιαφέρουσα τάση πάντως είναι αυτή της επιστροφή των μιλιτέρ παντελονιών, τα οποία όμως πλέον φοριούνται και σε πιο επίσημες στιγμές. Εντάξει δεν εννοούμε εκεί που χρειάζεται σμόκιν, αλλά πλέον μπορούν να συνδυαστούν με ένα καλό σακάκι και να είναι εμφάνιση με άποψη.

Το ψαράδικο παντελόνι, δηλαδή αυτό με τα κοντά μπατζάκια προτάθηκε επίσης από τους σχεδιαστές. Φυσικά εννοείται ότι θεωρείται κάζουαλ επιλογή και παραμένει στη μόδα εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν πάει σε όλους και θα πρέπει να υιοθετήσετε ένα πολύ συγκεκριμένο στιλ ντυσίματος για να το φορέσετε.

Τέλος, για φέτος οι μόδιστροι έχουν παρουσιάσει μια σειρά από φόρμες γυμναστικής οι οποίες αναβαθμίζουν το είδος. Θεωρούνται πλέον κλασική κάζουαλ επιλογή και φυσικά τα υφάσματα και οι γραμμές τους είναι πολύ πιο κοντά στο κλασικό παντελόνι παρά στη χαχολικη φόρμα που ξέρετε.

Σχετικές ειδήσεις