MEN'S GUIDE

Οι άντρες προτιμούν... αυτές που γελάνε με τα αστεία τους

Οι άντρες προτιμούν... αυτές που γελάνε με τα αστεία τους

Ξέραμε ότι οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές. Μια νέα έρευνα έρχεται να δώσει κι άλλα στοιχεία για τις προτιμήσεις του ανδρικού πληθυσμού. Μην πάει ο νους σας σε άλλα σωματικά προσόντα.

Η έρευνα εξέτασε τη σχέση έλξης και χιούμορ. Ερωτήθηκε λοιπόν το δείγμα αν προτιμά μια γυναίκα που τους κάνει να γελούν ή μία που γελάει με τα αστεία τους. Και προτιμήθηκε η δεύτερη κατηγορία. Σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι προτιμούν τους άνδρες που τις κάνουν να γελούν. Οι άντρες πάλι δήλωσαν ότι προτιμούν τις γυναίκες που γελάνε με τα αστεία τους.

Οι γυναίκες θεωρούν ότι το να κάνει κάποιος τους άλλους να γελούν είναι δείγμα ευφυίας και άρα διαθέτει καλύτερα γονίδια. Συνεπώς είναι καλύτερη επιλογή για τη δημιουργία απογόνων. Εννοείται ότι πρόκειται για ασυνείδητη διαδικασία. Όσο για τις γυναίκες που διαθέτουν χιούμορ και ξέρουν να κάνουν τους άλλους να γελούν ναι μεν μπορεί να μην είναι η πρώτη προτίμηση των ανδρών αλλά αυτά αφορούν το μέσο όρο.

Σχετικές ειδήσεις