MEN'S GUIDE

Είστε ενδιαφέροντες ή βαρετοί τύποι;

Είστε ενδιαφέροντες ή βαρετοί τύποι;

Τι κάνει κάποιον βαρετό για τους άλλους; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άνθρωπο ενδιαφέροντα; Σε αυτά τα ερωτήματα ήρθε να απαντήσει έρευνα που έγινε μεταξύ 500 περίπου ατόμων.

Σύμφωνα με αποτελέσματα το τοπ βαρεμάρας σε ένα άτομο πάει πακέτο με τα εξής:

1. Εγωκεντρισμός σε συνδυασμό με αρνητισμό. Είναι αυτοί οι τύποι που μιλάνε μόνο για τον εαυτό τους και τα προβλήματά τους (πραγματικά και φανταστικά). Εκείνοι που παραπονιούνται συνεχώς και όλα τους τα παράπονα αφορούν τα όσα τους συμβαίνουν.

2. Μπανάλ θέματα συζήτησης, ή ιστορίες συνοικιακού καφενείου. Είναι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ως κύριο θέμα κουβέντας όσα διεμείφθησαν στα τηλεοπτικά παράθυρα και οι όποιες παρεμβάσεις τους ανήκουν στην κατηγορία «πιο κλισέ πεθαίνεις».

3. Μονότονη ομιλία, έλλειψη ενδιαφέροντος. Συνομιλητές που δεν έχουν να πουν τίποτα, απαντάνε μονολεκτικά και όταν μιλάνε η φωνή τους δεν έχει καμία τονικότητα. Ακόμα χειρότερα είναι τα αποτελέσματα για όσους δεν έχουν ποτέ άποψη. Είναι αυτοί που απλώς συναινούν με ό,τι λέχθηκε από κάποιον. Πάντα.

4. Εγώ εγώ εγώ... Οι άνθρωποι που μιλάνε μόνο για τον εαυτό τους. Που ασχολούνται μόνο με τον εαυτό τους. Είναι αυτοί που θα σας πιάσουν την κουβέντα και θα σας λένε πόσο εκπληκτικά πράγματα έκαναν σήμερα, χτες, πάντα. Είναι άλλο το να έχεις αυτοεκτίμηση κι άλλο να διηγείσαι ιστορίες για το πόσο καταπληκτικό και τέλειο άτομο είσαι.

Σχετικές ειδήσεις