MEN'S GUIDE

Πώς θα αναγνωρίσετε έναν αυθεντικό άνθρωπο

Πώς θα αναγνωρίσετε έναν αυθεντικό άνθρωπο

Αν ψάχνεις για συνεργάτες και αν είσαι στη φάση δημιουργίας νέων συνεργασιών χρειάζεσαι αυθεντικούς χαρακτήρες ανθρώπων. Κάλπικα άτομα έξω από την πόρτα. Στην περίπτωση που αναρωτιέστε τι σημαίνει αυθεντικός χαρακτήρας η απάντηση είναι αυτός που συνδυάζει εντιμότητα, ειλικρίνεια και πραγματισμό.

Βέβαια είναι μια ποιότητα δύσκολα αναγνωρίσιμη, αλλά υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άνθρωπο αυθεντικό και άρα ιδανική επιλογή. Ιδού μερικά από αυτά:
Δεν αποζητούν την προσοχή των άλλων, δε χρειάζονται συνεχή επιβεβαίωση.

Δε χρειάζεται να νιώθουν ότι τους εγκρίνετε. Αν σας κάνει ο χαρακτήρας τους έχει καλώς αν όχι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό.

Λένε αυτό που πιστεύουν και πιστεύουν σε αυτό που λένε. Δε θα χρησιμοποιήσουν πλάγιους τρόπους, δεν χρειάζονται άλλοθι για να δηλώσουν την άποψή τους.

Δεν παίρνουν τον εαυτό τους πολύ σοβαρά και διαθέτουν χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Είναι δύσκολο να παρεξηγθούν, δεν ψάχνονται για να νιώσουν προσβεβλημένοι.

Έχουν σταθερή συμπεριφορά. Δεν είναι ακριβώς προβλέψιμοι είναι συνεπείς. Δε θα τα παρατήσουν όλα γιατί ξεκίνησε στραβά η μέρα τους.

Δεν κάνουν δηλώσεις και δε λένε ποτέ στους άλλους τι θα έκαναν αν δεν είναι διατεθιμένοι να το κάνουν αυτό σε περίπτωση που βρεθούν στη θέση σας. Δεν είναι πάστορες που κυρήττουν τι πρέπει να κάνεις, όταν οι ίδιοι δεν το εφαρμόζουν.

Ο,τι βλέπεις είναι αυτό που είναι. Δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Μπορεί στο σημερινό κόσμο αυτό να θεωρείται έλλειψη ευελιξίας αλλά στην πραγματικότητα είναι αρχές και ήθος.

Σχετικές ειδήσεις