MEN'S GUIDE

Χώρισες και πας για άλλα; Κάνε update γιατί έχουν αλλάξει τα πράγματα

Χώρισες και πας για άλλα; Κάνε update γιατί έχουν αλλάξει τα πράγματα

Ας πούμε ότι είσαι πάνω από 40 και μόλις χώρισες. Για καιρό ήσουν εκτός και τώρα η επιστροφή σου στο στίβο των ερωτικών περιπλανήσεων σου φαίνεται κάπως δύσκολη. Έχεις ξεχάσει πως γίνεται, δεν ξέρεις τι συμβαίνει εκεί έξω. Πολλά έχουν αλλάξει αλλά είναι και πολλά που είναι ακριβώς όπως τα θυμόσουν. Το πιο βασικό είναι το πεδίο δράσης. Το οποίο έχει μεταφερθεί στο internet.

Αν λοιπόν αποφασίσεις να το κάνεις όπως γίνεται ως επί το πλείστον στις μέρες μας, τότε πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε:

Δεν είναι καθόλου περίεργο να μιλάς με κάποια στο internet ή μέσω μηνυμάτων στο κινητό χωρίς να την έχεις ακόμα συναντήσει. Μην ανησυχήσεις αν μιλάτε για καιρό έτσι. Μπορεί να πάρει εβδομάδες να ακούσεις τη φωνή της. Ούτε αν πάρει άλλες τόσες μέχρι να συναντηθείτε στα αλήθεια.

Αν τελικά κανονίσετε να συναντηθείτε κάντην να νιώσει ασφαλής. Πρότεινε ένα μέρος με αρκετό κόσμο, κάπου από όπου είναι εύκολο να φύγει με συγκοινωνία. Αν τα πράγματα πάνε καλά μπορείς να της προτείνεις να τη συνοδεύσεις στο σπίτι της, αλλά μέχρι εκεί. Εκτός κι αν έχεις ισχυρές ενδείξεις ότι μπορείς να πας και παραπέρα.

Το πιο πιθανό είναι το πρώτο ραντεβού να μην είναι ραντεβού αλλά μια γρήγορη συνάντηση για έναν καφέ. Έτσι όλοι είναι ασφαλείς. Αν υπαρχει χημεία το ραντεβού έπεται. Αν όχι είναι εύκολο να τελειώσει το πράγμα γρήγορα και χωρίς αμηχανία.

Στην περίπτωση που ο καφές διακοπεί αναπάντεχα από κάποιο έκτακτο τηλεφώνημα που θα την κάνει να φύγει εκτάκτως μάλλον έχασες. Δε θέλει να συνεχίσει και άρα μην το πιέζεις. Μην τρελλαθείς μη σε πάρει από κάτω. Συμβαίνει. Ξεπέρασέ το και πήγαινε παρακάτω.

Μη μείνεις άναυδος αν έχει πει ψέμματα για την ηλικία της και την εμφάνισή της. Στο internet συμβαίνει πολύ συχνά. Πάντως για καλό και για κακό όταν βγαίνεις τέτοια ραντεβού φρόντισε να έχεις κι εσύ κάποιο έκτακτο τηλεφώνημα (κανόνισέ το με ένα φίλο σου) ώστε να μπορείς να το σκάσεις.

Εννοείται ότι πριν βγείτε θα σε έχει ψάξει στο google. Κάπως έτσι θα έχει σχηματίσει μια εντύπωση σχετικά με σένα. Επειδή αφήνουμε παντού ηλεκτρονικά ίχνη είναι καλή ιδέα να δεις κι εσύ τι υπάρχει σχετικά με το άτομό σου και τι εντύπωση μπορεί να δίνει.

Μη βιαστείς να πληρώσεις το λογαριασμό. Το να θελήσει να πληρώσει ό,τι της αντιστοιχεί είναι πλέον ένδειξη σεβασμού στον άλλο. Αν πάλι θέλεις να πληρώσεις, κάντο με άνεση και ευγενικά.

Αν όλα πάνε καλά και στη συνέχεια δε στείλει μήνυμα μη φρικάρεις. Αφενός δεν ξέρεις το πρόγραμμά της και τις υποχρεώσεις της αφετέρου μπορείς να στείλεις εσύ, εφόσον το θέλεις.

Αν δεν απαντήσει ποτέ τότε ισχύει το γνωστό. Αστο, προχώρα παρακάτω.

Σχετικές ειδήσεις