MEN'S GUIDE

Πεσμένος; Δοκίμασε κολπάκια που δουλεύουν

Πεσμένος; Δοκίμασε κολπάκια που δουλεύουν

Νιώθεις πτώμα; Δεν έχεις όρεξη για τίποτα; Να ξεκαθαρίσουμε ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι ψυχλογικό το θέμα. Κάτι δεν πάει καλά και έχεις πέσει στην απάθεια. Κάθεσαι στον καναπέ και σηκωμό δεν έχεις.

Το κακό είναι πως όταν μπαίνεις σε αυτήν την κατάσταση δεν ξέρεις πως να βγεις. Χρειάζεται καταρχήν λίγη αυτοπειθαρχία. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βγεις σιγά σιγά από αυτήν την κατάσταση. Δες τη λίστα και διάλεξε κάτι από αυτά, όποιο νομίζεις ότι παλεύεις να κάνεις. Κάντο για λίγο και μετά διάλεξε ένα άλλο. Σιγά σιγά θα ξαναμπείς σε ενεργή φάση.

Βγες στον ήλιο και το φρέσκο αέρα. Φυσικά και βαριέσαι, αλλά μια βόλτα θα σε αναζωογονήσει. Ο ήλιος και ο αέρας θα κάνουν τη δουλειά.
Άκου μουσική δυνατά. Κατά προτίμηση κάτι με ρυθμό. Είναι πιθανόν να σε κινητοποιήσει.

Φρόντισε την εμφάνισή σου. Αν σέρνεσαι επί μέρες άπλυτος και αξύριστος με τις φόρμες κάνε τα βασικά. Ξυρίσου κάνε ένα μπάνιο, θα συνέλθεις χωρίς να το καταλάβεις.

Φρόντισε το χώρο σου. Όταν είμαστε σε κατάσταση απάθειας τείνουμε να παρατάμε και το χώρο που ζούμε. Αν κοιτώντας γύρω σου βλέπεις το χάος, σήκω και πέταξε τα άδεια κουτιά της πίτσας, μάζεψε τις μπίρες από το πάτωμα, πλύνε κανά πιάτο.

Φάε κάτι υγιεινό. Αρκετά με το Junk food. Διότι και αυτό εντάσσεται στο πρόγραμμα της απάθειας. Πιες ένα χυμό αν δε μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.

Κανένα από αυτά δε γίνεται μόνο του. Θα πρέπει να κάνεις μια μικρή προσπάθεια. Σιγά σιγά θα επανέλθεις.

Σχετικές ειδήσεις