MEN'S GUIDE

Θες να νιώσεις πιο υγιής;

Θες να νιώσεις πιο υγιής;

Υπάρχουν κάποια μικρά καθημερινά πράγματα που φαίνεται να είναι το μυστικό της επιτυχίας για να νιώσεις σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Αν φαντάζεσαι περίπλοκα και εξεζητημένα κολπάκια μάλλον θα απογοητευτείς.

Kάποιες συνήθειες φαίνεται να χαρακτηρίζουν τη ζωή των ανθρώπων που αισθάνονται και δηλώνουν υγιείς. Αυτά είναι:

Τρώνε superfoods. Είναι η κατηγορία τροφίμων που έχει χαμηλή θερμιδική αξία αλλά είναι πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών. Σε αυτήν την ομάδα περιλαμβάνονται τα μούρα, τα αμύγδαλα, το σπανάκι και ο σολωμός. Επίσης και το μπρόκολο αλλά μάλλον δε σας ενδιαφέρει αυτή η πληροφορία.

Γυμνάζονται τακτικά. Όχι μια φορά όποτε το θυμηθούν και δε βαριούνται. Η γυμναστική σας βοηθάει να κάψετε θερμίδες, να κρατήσετε το μεταβολισμό σας σε εγγρήγορση και φυσικά να διατηρήσετε ευλυγισία. Αυτό που ίσως σας κινητοποιήσει είναι ότι όλες οι έρευνες αναφέρουν ότι ανεβάζει και τη λίμπιντο.

Διαβάζουν τις ετικέτες των τροφίμων στο σούπερ μάρκετ. Θα μου πείτε γιατί; Γιατί πολύ απλά όσο περισσότερα γράφει μια ετικέτα στα συστατικά του προϊόντος τόσο περισσότερο επεξεργασμένο είναι και άρα καλύτερα να μην το φάτε.

Σχετικές ειδήσεις