MEN'S GUIDE

Αυτούς τους τύπους απόφυγέ τους!

Αυτούς τους τύπους απόφυγέ τους!

Στη δουλειά αναγκαστικά έρχεσαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι από αυτούς μόνο κακό σου κάνουν. Είναι οι λεγόμενοι "τοξικοί" τύποι. Το να μάθεις να τους αναγνωρίζει και άρα να κρατάς τις αποστάσεις σου μόνο σε καλό θα σου βγει.

Δες τις βασικές κατηγορίες "τοξικών" ανθρώπων και πάρε αποστάσεις... ή τέλος πάντων μην τους βάλεις στην ομάδα σου, αν θέλεις να είναι επιτυχημένη.

Οι μόνιμα επικριτικοί: Δεν είναι ότι τα βλέπουν όλα μαύρα, είναι ότι δεν κάθονται καν να ακούσουν επιχειρήματα. Το να μιλάς μαζί τους πολύ απλά είναι χάσιμο χρόνου.

Οι φθονεροί: Πολύ απλά δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν παρά μόνο τη φράση πως ό,τι καλό συμβαίνει στα επαγγελματικά σου θα έπρεπε να έχει συμβεί σε εκείνους.

Τα κοντρόλ φρικ: Αυτοί είναι που δεν αντέχονται με τίποτα. Το μόνο που έχουν να σου προσφέρουν είναι μια λίστα με φανταστικές παραλείψεις που έχεις κάνει και ατοπήματα που θα έπρεπε να έχεις αποφύγει.

Οι αλαζόνες: Μην τους μπερδεύετε με τους έχοντες αυτοπεποίθηση. Είναι άλλοι αυτοί. Μιλάμε για εκείνους που νομίζουν ότι είναι οι καλύτεροι στο γνωστό σύμπαν και τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει μόνο στο μυαλό τους.

Τα θύματα: Είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι, πάντα φταίει κάποιος άλλος που δεν πρόλαβαν, εννοείται ότι το λάθος έγινε επειδή ο διπλανός τους έκανε φασαρία, έχουν πάντα μια ατελείωτη λίστα δικαιολογιών για το ποιος φταίει. Φυσικά η λίστα ποτέ δεν περιλαμβάνει τον εαυτό τους.

Οι ψεύτες: Μία φορά να τους πιάσετε να λένε ψέμματα αρκεί. Μην ελπίζετε ότι θα είναι το τελευταίο. Δε θα είναι!

Οι κουτσομπόληδες: Ψιθυρίζουν στους διαδρόμους, μιλάνε συνέχεια στο τηλέφωνο και είναι η χαρά της μυθοπλασίας. Το ότι ασχολούνται συνεχώς με τους άλλους και τα προσωπικά τους κάτι λέει.

Σχετικές ειδήσεις