MEN'S GUIDE

Κομμάτια που πρέπει να μάθεις πώς να τα φοράς

Κομμάτια που πρέπει να μάθεις πώς να τα φοράς

Εντάξει είναι εύκολο να φοράς ένα τζιν, ένα μπλουζάκι και τα αθλητικά σου κάθε μέρα και να μη σε απασχολούν τα όσα υποτίθεται ότι επιτάσσει η μόδα.Αλλά ας πούμε ότι έχεις αποφασίσει να κάνεις ενα βηματάκι μπροστά και να γίνεις πιο μοδάτος, οπότε χρειάζεσαι βοήθεια. Πως ακριβώς τα φοράμε αυτά; Βασική ερώτηση που θα κάνεις για πολλά κομμάτια που είναι μοδάτα και είναι εκτός της συνήθους στιλιστικής σου γκάμας.

Ξεκινάμε από τα καπέλα. Τα bucket hats είναι της μόδας αλλά είναι δύσκολη επιλογή. Αν δε θέλετε να μοιάζετε με ράπερ από προηγούμενη δεκαετία προσπαθήστε να βρείτε ένα που ταιριάζει με το στιλ σας. Κυκλοφορούν από μονόχρωμα μέχρι εμπριμέ και αν δεν δοκιμάσετε μερικά δεν θα ξέρετε ποτέ αν σας πηγαίνει ή όχι. Διότι αυτό είναι το ζήτημα. Να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας.
Ψαράδικα στενά παντελόνια. Εννοείται πως δεν πηγαίνουν σε οποιονδήποτε. Αν δεν είστε λεπτοί με καλό σώμα τότε πολύ απλά ξεχάστε το. Ειδικά αν τα συνδυάζετε όπως πρέπει με στενά πουκάμισα και μπλουζάκια κατανοείτε ότι η μπιροκοιλιά δεν ταιριάζει.

Τζιν πάνω κάτω. Μάθετε να συνδυάζετε διαφορετικές αποχρώσεις του τζιν για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που χρειαζόσαστε και τρίτο κομμάτι προτιμήστε κάτι λευκό ή γκρι ή μαύρο για να μην μπερδευτούν πολύ τα πράγματα.
Καλή επιτυχία!

Σχετικές ειδήσεις