MEN'S GUIDE

Βαριέσαι τη γυμναστική; Κάντο αλλιώς ... παίξε σαν σε video game

Βαριέσαι τη γυμναστική; Κάντο αλλιώς ... παίξε σαν σε video game

Το σωσίβιο στην κοιλιά μεγαλώνει, ο καναπές είναι το αγαπημένο σου μέρος αλλά πρέπει επιτέλους να γυμναστείς. Αν βαριέσαι του θανατά να το κάνεις υπάρχει ένα κόλπο που μπορεί να πιάσει και να σε κινητοποιήσει.Η τελευταία τάση για τους μη έχοντες γυμναστικές ανησυχίες είναι να χρησιμοποιούν apps και computer games, για να σηκωθούν από τον καναπέ επιτέλους!

Ιδού τα απαραίτητα βήματα για να αλλάξεις πίστα:

1. Απόκτησε τα σωστά apps. Tα Fitocracy και Systemic Strength είναι δύο από τα πιο δημοφιλή και δε χρειάζεται να πληρώσεις τίπποτα.

2. Διάλεξε χαρακτήρα. Είτε θα είσαι bodybuilder ή θα σηκώνεις βάρη κάποιου είδους δραστηριότητα είναι υποχρεωτική για να συνεχίσεις. Από τη στιγμή που θα μπεις στο παιχνίδι χρειάζεται να θέσεις κάποιους στόχους. Ακόμα κι αν δεν τους πετύχεις θα έχεις σηκωθεί από τον καναπέ, που είναι και το αρχικό ζητούμενο. Οι συνήθεις χαρακτήρες είναι είτε η άρση βαρών (απλό και ολυμπιακών προδιαγραφών), αθλητής στίβου, bodybuilder ή απλώς κάποιος που θέλει να αυξήσει τη μυική του δύναμη.

3. Άρχισε να προσπαθείς. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Για να αλλάξεις πίστα να ανέβεις επίπεδο θα πρέπει να γυμναστείς. Αν μάλιστα έχεις κάνει την εγγραφή μαζί με κάποιον φίλο σου θα έχεις και ανταγωνισμό (κίνητρο). Κάθε φορά που ολοκληρώνεις κάποιο πρόγραμμα ασκήσεων θα μπορείς να λαμβάνεις πόντους έτσι ώστε να περάσεις στην επόμενη πίστα. Βασική προϋπόθεση: Μην κλέβεις και μην κοροϊδεύεις. Υπάρχει και app που μπορεί να καταγράφει τη δραστηριότητά σου αυτόματα.

4. Ολοκλήρωσε στόχους για να πάρεις τους πόντους. Το Fitocracy σου παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Εχει φτιαχτεί από δημιουργούς δημοφιλών video games οπότε καταλαβαίνεις ότι θα σου αρέσει.

5. Στο Symmetric Strength περνάς τα στοιχεία σου πριν και μετά από κάθε προσπάθεια και βλέπεις τον φανταστικό σου εαυτό να δυναμώνει και να γίνεται αυτό που ονειρεύεσαι... ναι εκεί στον καναπέ.

Σχετικές ειδήσεις