MEN'S GUIDE

ANBER Barber House: Η επανάσταση στο ανδρικό κούρεμα (photos)

ANBER Barber House: Η επανάσταση στο ανδρικό κούρεμα (photos)

Στην οδό Καραολή Δημητρίου 14 στο Χαλάνδρι, θα βρείτε έναν χώρο αποκλειστικά για άνδρες που όμοιο του δεν έχετε επισκεφτεί...

Γίνεται να συνδυαστεί ένας νέος και πρωτότυπος χώρος, με τις υπηρεσίες ενός παραδοσιακού μπαρμπέρικου; Και όμως γίνεται και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία στο ANBER Barber House.

Ο Αναστάσιος Σταυρόπουλος τελείωσε σχολή κομμωτικής το 2009 και παρά το ξέσπασμα της κρίσης, δεν σταμάτησε ποτέ ονειρεύεται και να θέλει να δημιουργήσει κάτι το διαφορετικό.

11998856 855542714553431 5003352053157670998 n

Η πίστη στις δυνατότητες του και η αγάπη για τη δουλειά του, ήταν αρκετά ώστε τον περασμένο Ιούνιο να δημιουργήσει το ANBER Barber House στο Χαλάνδρι, ένα εναλλακτικό barbershop, με ιδιαίτερη φιλοσοφία και διακόσμηση σε σχέση με τα συνηθισμένα μπαρμπέρικα. Η πιο... street φάση σε συνδυασμό με το παραδοσιακό δείχνει πως το ANBER Barber House έχει φέρει την... επανάσταση το ανδρικό κούρεμα!

Τρεις μήνες μετά το opening του καταστήματος, ο κόσμος δείχνει την προτίμηση και την ικανοποίηση στο κουρείο, κάτι που δίνει δύναμη στον Αναστάσιο και την... παρέα του. Δεν είναι τυχαίο πως η σελίδα του μαγαζιού στο Facebook έχει φτάσει τα 10.000 likes, νούμερο που δεν θα δει κανένας σε άλλο κουρείο.

Ο ίδιος παρά την ως τώρα επιτυχία του, κρατά χαμηλούς τόνους και αναφέρει: «Κρινόμαστε καθημερινά..όλοι μας, κάθε στιγμή! Ο ανταγωνισμός ,η πίεση, το άγχος τεράστιο.. Στόχος μας τα... αστέρια γιατί δεν συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο».

Μπορείτε να τον βρείτε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και στο προφίλ του στο Instragram.

Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον 27χρονο και... Viva la revolución!