MEN'S GUIDE

Άνδρες κλάψτε! Tέρμα τα γυμνά στο Playboy

Άνδρες κλάψτε! Tέρμα τα γυμνά στο Playboy

Σε έναν κόσμο όπου το γυμνό και η πορνογραφία είναι μόνο ένα κλικ στο internet το Playboy κάτι πρέπει να κάνει για να ξαναγίνει το αγαπημένο περιοδικό των ανδρών.Με ομόφωνη απόφαση, ο CEO του περιοδικού Scott Flanders και ο ιδρυτής του Hugh Hefner, ετών 89, αποφάσισαν πως το περιοδικό που εκδόθηκε το 1953 θα σταματήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες γυμνών γυναικών.

Οι προκλητικές πόζες και ο αισθησιασμός δε θα λείψουν από το Playboy αλλά οι μέρες του στεγνού πορνό τελειώνουν το Μάρτιο του 2016. Το περιοδικό, είπαν αναζητεί μία νέα εικόνα, έχοντας απέναντί του τα πορνογραφικά sites, που προσφέρουν δωρεάν στο Ιντερνετ ό,τι σεξουαλική πράξη μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι γυμνές φωτογραφίες είναι τελείως ξεπερασμένες πια.

Ο Flanders δήλωσε χαρακτηριστικά: Ο 12χρονος εαυτός μου είναι πολύ στεναχωρημένος με αυτήν την απόφαση, αλλά αυτή η αλλαγή είναι απαραίτητη. Το site του περιοδικού ήδη έχει κάνει σοβαρές αλλαγές προκειμένου να θεωρείται το περιεχόμενό του κατάλληλο για ανηλίκους. Ο στόχος είναι να μπορεί κάποιος να βλέπει το site στο γραφείο του και να μη θεωρείται ότι παρακολουθεί πορνογραφικό περιεχόμενο.

Σχετικές ειδήσεις