MEN'S GUIDE

Έξι πράγματα για ΕΚΕΙΝΗ που μπορείς να βάλεις στο μπάνιο σου

Έξι πράγματα για ΕΚΕΙΝΗ που μπορείς να βάλεις στο μπάνιο σου

Για να μην κουβαλάει όλη την προίκα της κάθε φορά που μένει σπίτι σου...

Σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει -αποκλείεται δηλαδή- οι γυναίκες έχουν χίλια δύο πράγματα για την ατομική τους ομορφιά.

Από κρέμες και τσιμπιδάκια, μέχρι νυχοκόπτες και κραγιόν, μέχρι μαντηλάκια καθαρισμού και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Μπορούν να γεμίσουν ένα δωμάτιο, μόνο και μόνο από προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούν καθημερινά.

Αν είσαι σε φάση που θέλεις να της κάνεις την ζωή ευκολότερη μιας και έχει ξεκινήσει να μένει πιο τακτικά σπίτι σου, κάποια από αυτά μπορείς να φροντίσεις να τα βάλεις στο μπάνιο σου. Δες το σαν επένδυση.

Δεν θα γκρινιάζει πως κουβαλάει εκατό πράγματα, ούτε θα διαμαρτύρεται πως ξέχασε κάτι απλά γιατί πρέπει να πάει σπίτι. Και ουσιαστικά, αν φροντίσεις εσύ να βάλεις όλα εκείνα τα μικρά μεν σημαντικά δε που χρειάζεται να περιποιηθεί τον εαυτό της, την έχεις βγάλει από ένα τεράστιο βάσανο.

Και δεν λέμε να το κάνεις μία φορά, αλλά να φροντίσεις ένα κομμάτι από τον χώρο του μπάνιου σου, να περιέχει όλα εκείνα που χρειάζεται πριν πέσει για ύπνο ή και το πρωί που θα ξυπνήσει. Και μερικά από αυτά, είναι τα 6 παρακάτω που θα την βοηθήσουν.

1. Κρέμα μαλλιών

Σε αντίθεση με τα δικά μας που τα αφήνουμε στο έλεος, τα δικά τους θέλουν μονίμως περιποίηση. Για παράδειγμα αν λουστούν και δεν βάλουν κρέμα μαλλιών, θα μοιάζουν σαν να τις έχουν ξεμαλλιάσει στο δρόμο. Κρέμα μαλλιών λοιπόν δίπλα στο σαμπουάν και μην σκοτιστείς για την μάρκα. Τους κάνει μια χαρά.

2. Σαπούνι προσώπου

Αυτό και αν το χρειάζονται. Το χρησιμοποιούν τόσο συχνά όσο και την οδοντόβουρτσα. Τις ξεβάφει, τις φρεσκάρει, τις κάνει να νιώθω δροσερές και περιποιημένες. Οπότε βάλτο στη λίστα.

3. Άοσμο αποσμητικό

Δες το και αυτό σαν επένδυση. Το ότι έκανε μπάνιο δεν σημαίνει πως ο ιδρώτας δεν θα νικήσει την επόμενη ημέρα το πρωί. Όπως έχεις το αποσμητικό σου (σπρέι ή roll - on δεν έχει σημασία), φρόντισε να έχει και εκείνη το δικό της για ώρα ανάγκης.

4. Σφουγγάρι

Ναι ρε φίλε. Για όλα εκείνα τα μπανάκια που πρέπει να κάνει όταν μένει σπίτι σου και που προφανώς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικό σου.

5. Πιστολάκι

Το χρειάζεται πιο συχνά απ' ότι χρειάζεται εσένα. Της δίνει όγκο. Της στρώνει την τρίχα. Την ηρεμεί ώστε να μην βρίζει που με τα 100 πράγματα που πρέπει να πάρει από το σπίτι της, έχει να πάρει ΚΑΙ το πιστολάκι. Άστο στην άκρη και ας το χρησιμοποιεί όσο θέλει. Απλά μη πάρεις κανένα φτηνιάρικο που θα κάνει μπουμ στην 3η χρήση.

6. Πανάκια ντεμακιγιάζ

Αν δεν ξεβαφτεί, δεν θα πέσει ποτέ για ύπνο. Οπότε από το να ψάχνει μανιωδώς μέσα στην τσάντα της, καλύτερα να ξέρει ότι έχεις πάντα για εκείνη στο συρτάρι του μπάνιου.

Σχετικές ειδήσεις