MEN'S GUIDE

Αυτά είναι τα 6 αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από το αμάξι σου

Αυτά είναι τα 6 αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από το αμάξι σου
Δες αναλυτικά

Η σχέση του άνδρα και του αυτοκινήτου τους είναι ξεχωριστή. 

Άλλωστε οι περισσότεροι επενδύουν μεγάλα χρηματικά ποσά, ακόμα και πάνω από το budget τους προκειμένου να οδηγούν το αυτοκίνητο που θα τους ικανοποιεί και θα τους δίνει την υπεροχή που θέλουν στους δρόμους.

Αντί όμως να ασχολείστε μόνο με το πώς θα το εξοπλίσετε με μοδάτα αξεσουάρ και πώς θα το έχετε πάντα στην πένα, καλό είναι να βεβαιωθείτε πως έχετε εφοδιάσει το όχημά σας τα αντικείμενα εκείνα που σίγουρα θα σας χρειαστούν και θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση όταν έρθει η ώρα.

Το Newsbomb.gr σας παρουσιάζει μια λίστα με τα 7 αντικείμενα που δεν θα πρέπει να λείπουν από το αμάξι κανενός άντρα, γιατί μπορεί να αποδειχτούν σωτήρια.

Φορτιστής κινητού

Για να είσαι σίγουρος ότι το κινητό σου θα έχει μπαταρία όταν πραγματικά το χρειάζεσαι. Και όχι, δεν εννοούμε για να μπορείς να χαζολογήσεις στο Facebook με την ησυχία σου όταν βρίσκεσαι κολλημένος στην κίνηση, αλλά για μπορείς να πάρεις άμεσα τηλέφωνο αν βρεθείς σε κατάσταση ανάγκης.

Τρόμπα αέρος για τα λάστιχα

Μήπως κάποιο από τα λάστιχά σου έχει διαρροή αλλά δεν έχεις προνοήσει να έχεις μαζί σου ρεζέρβα; Αντί να τα βάζεις με την κακή σου τύχη, κάνε στην άκρη και χρησιμοποίησε την τρόμπα για να συμπληρώσεις τον αέρα που λείπει από το «τραυματισμένο» σου λάστιχο, μέχρι να φτάσεις στο επόμενο βουλκανιζατέρ.

Κουτί πρώτων βοηθειών

Απαραίτητο τόσο για να περιποιηθείς κάποιο μικρό τραύμα αν εμπλακείς / βρεθείς μπροστά σε κάποιο δυστύχημα. Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην ξέρουμε καν τι περιέχει όμως είναι αδιαμφισβήτητα από τα σημαντικότερα αντικείμενα που πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο.

Πυροσβεστήρας

Ακόμα ένα απαραίτητο αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μέσα στο αυτοκίνητό σου, αφού μια ενδεχόμενη πυρκαγιά σε αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε ιδιαίτερα επικίνδυνη υπόθεση λόγω των ιδιαίτερα εύφλεκτων υγρών που χρειάζονται για τη λειτουργία του. Προτού τον αγοράσεις πάντως τσέκαρε καλά την ημερομηνία λήξης του.

Καλώδιο μπαταρίας

Ξέχασες τα φώτα ή το ραδιόφωνο ανοιχτό και «τελείωσες» τη μπαταρία σου; Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και, κυρίως, μην αγχώνεσαι, αφού στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις το συγκεκριμένο θεματάκι είναι ένα καλό σετ καλωδίων και ένα όχημα με καλή μπαταρία που θα σε βοηθήσει να «ζωντανέψεις» εκείνη του δικού σου. Προσοχή μόνο στον τρόπο που θα συνδέσεις τους πόλους.

Αλυσίδες χιονιού

Απαραίτητο gadget αν το χειμώνα χαλάσει πολύ ο καιρός και ξεκινήσουν οι χιονοπτώσεις ή αν κάνεις κάποια εξόρμησή στα βουνά. Μπορεί να μπήκαμε στο καλοκαίρι αλλά ο χειμώνας θα ξαναέρθει.

Σχετικές ειδήσεις