Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEN'S GUIDE

Ο Κ. Χέφνερ αποκαλύπτει πώς μεγάλωσε στη βίλα του Playboy!

Newsbomb

Για έναν άντρα που έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο, το να μπει έστω και για μια ώρα στη βίλα του Playboy αποτελεί κάτι παραπάνω από όνειρο ζωής.

Σκεφτείτε μόνο το σκηνικό. Μια βίλα μέσα στην απόλυτη χλιδή, γεμάτη κορίτσια όπως αυτά που βλέπουμε στα εξώφυλλα του δημοφιλέστερου αντρικού περιοδικού στον πλανήτη, με γήπεδα τένις, πισίνα, home cinema που θα ζήλευαν ακόμα και τα... Village center και πανάκριβα αυτοκίνητα στο γκαράζ.

Πως είναι όμως η ζωή ενός ανήλικου αγοριού που μεγάλωσε μέσα εκεί; Το business Insider βρήκε τον γιό το ιδρυτή του Playboy, Κούπερ Χέφνερ και του ζήτησε να περιγράψει πως ήταν τα παιδικά του χρόνια μέσα στο απόλυτο σπίτι για άντρες.

Και οι απαντήσεις του δεν ήταν οι αναμενόμενες, αφού ναι μεν έκανε λόγο για τις πανέμορφες κυρίες που έβλεπε από πολύ μικρή ηλικία, ωστόσο αυτά που του έχουν μείνει, είναι οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι που είχε κατασκευάσει ο Χιου Χέφνερ προκειμένου να αισθάνεται ο μικρός πως συμμετέχει σε κάποια ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς, ένας ζωολογικός κήπος με σπάνια ζώα και το κυνηγητό που έπαιζε μικρός στους κήπους της βίλας.

Τα βλέπουν αυτά οι άντρες όλου του κόσμου Κούπερ και ανατριχιάζουν, αφού οι περισσότεροι εξ' αυτών θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αλλά όχι για όλα αυτά. Θα τους αρκούσε να τους κάνουν baby sitting τα «λαγουδάκια» του πατέρα σου. Η απόλυτη ευτυχία...