ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

#menoumespiti: Σερφάροντας στο… θέατρο

#menoumespiti: Σερφάροντας στο… θέατρο

Το #menoumespiti δεν αποτελεί δικαιολογία για το να μην πάμε θέατρο και οι λάτρεις του σανιδιού το ξέρουν καλά

Η ζωή μας αλλάζει. Με γοργούς ρυθμούς. Βίαιους θα έλεγε κανείς. Καθημερινά. Αυτό όμως πολλές φορές δεν είναι αρνητικό. Και αυτό γιατί παρά τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας την οποία βιώνουμε (εμείς και ολόκληρος ο κόσμος), στο τέλος της ίσως βγούμε κερδισμένοι σε συγκεκριμένους τομείς.

Και ένας από αυτούς (ίσως και ο σημαντικότερος) είναι η στενότερη επαφή που δημιουργούμε με την τεχνολογία. Έστω και μισό βηματάκι μπροστά θα είναι κέρδος για όλους μιας και αυτό το βηματάκι παράλληλα θα αποτελέσει υπαναχώρηση της γραφειοκρατίας. Μικρή μεν, υπαναχώρηση δε…

Έτσι μαθαίνουμε να ζούμε και σε έναν άλλον κόσμο. Τον ηλεκτρονικό. Που στις μέρες του κορονοϊού μπορεί να προσφέρει εκατοντάδες επιλογές ακόμα και αν βρισκόμαστε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Και το online θέατρο μοιάζει το καλύτερο παράδειγμα.

Οι φίλοι του θεάτρου μπορεί στο ξεκίνημα της καραντίνας να απογοητεύτηκαν θεωρώντας ότι δεν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους παραστάσεις, αλλά το online θέατρο δίνει καθημερινά δεκάδες επιλογές στους φίλους του. Ένα σερφάρισμα στο διαδικτυακό σανίδι είναι ικανό για να σας πείσει.