ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από το The Outsider στο The Night of: Όταν το αστυνομικό δράμα παίρνει μεταφυσικές διαστάσεις

Από το The Outsider στο The Night of: Όταν το αστυνομικό δράμα παίρνει μεταφυσικές διαστάσεις
©2020 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

Οι λάτρεις των σειρών μυστηρίου γνωρίζουν καλά πως η αναζήτηση μιας νέας τηλεοπτικής παραγωγής που μπορεί να «αιχμαλωτίσει» το ενδιαφέρον τους, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Υπάρχουν όμως, μερικοί παράμετροι που μπορούν να τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν πιο εύκολα τις σειρές που αξίζουν μία θέση στο τηλεοπτικό τους «μενού» και η υπογραφή της HBO αποτελεί αναμφίβολα μία από αυτές.

Το όνομά της έχει συνδεθεί με την τηλεοπτική επιτυχία όσο κανένα άλλο και τα καλά νέα είναι πως, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες του κοινού, προσπαθεί και καταφέρνει να του προσφέρει το μυστηριακό σασπένς που χρειάζεται μέσα από ποιοτικό περιεχόμενο. Στο Vodafone TV, το «ΣΠΙΤΙ της HBO» στην Ελλάδα τα ονόματα δύο σειρών -ανάμεσα σε πολλά άλλα- που ξεχωρίζουν φέτος και αποδεικνύουν ότι το αστυνομικό δράμα, μπορεί εύκολα να πάρει μεταφυσικές διαστάσεις είναι: το The Outsider και το The Night of.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Ρoή Ειδήσεων