ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέντε αγαπημένες σειρές που επιστρέφουν το καλοκαίρι

La Casa de Papel και The Walking Dead

Οι σειρές που θα μας καθηλώσουν μπροστά στη μικρή οθόνη τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να λιώσουμε μπροστά από την οθόνη και όχι μόνο λόγω ζέστης, καθώς αγαπημένες και δημοφιλείς σειρές επιστρέφουν επιτέλους με νέα επεισόδια.

Η αρχή έγινε ήδη με την 4η σεζόν του Elite η οποία κυκλοφόρησε στο Netflix την Παρασκευή.


Εμείς κάναμε τη δική μας λίστα με πέντε σειρές που ανυπομονούμε να επιστρέψουν και θα μας κάνουν να λιώσουμε στον καναπέ, στο μπαλκόνι ή την ξαπλώστρα για ατελείωτο binge-watching.

Elite 4η, σεζόν – 18 Ιουνίου

Η 4ης σεζόν της επιτυχημένης νεανικής σειράς Elite μόλις επέστρεψε στο Netflix και είναι έτοιμη για στριμάρισμα.

Η νέα χρονιά στο Λας Ενθίνας ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου. Oι μαθητές του τα έχουν όλα. Αλλά πάντα ζητάνε κάτι παραπάνω. Ένας αυστηρός διευθυντής και τέσσερις νέοι μαθητές καταφθάνουν στο Λας Ενθίνας και μαζί τους έρχονται νέα ρομαντικά ειδύλλια, έντονες φήμες και ένα ολόφρεσκο μυστήριο.

Sky Rojo, 2η σεζόν - 23 Ιουλίου

Η ισπανική σειρά των δημιουργών του La Casa de Papel φάνηκε πως κέρδισε το στοίχημα και έτσι η δημοφιλής πλατφόρμα έδωσε το «πράσινο φως» και για 2η σεζόν. Τα οκτώ νέα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν στο Netflix στις 23 Ιουλίου. Η δράση συνεχίζεται καθώς οι Coral, Wendy και Gina κατάφεραν να ξεφύγουν από το Club Las Novias αλλά όχι και από το κυνηγητό.


The Walking Dead, 11η σεζόν – 22 Αυγούστου

Η πρεμιέρα της 11ης και τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης σειράς The Walking Dead, πλησιάζει επικίνδυνα. Όπως έχει ανακοινωθεί η τελευταία σεζόν θα είναι η μεγαλύτερη και η πιο χορταστική καθώς θα αποτελείται από 24 επεισόδια. Μάλιστα θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 22 Αυγούστου.


See 2η σεζόν – 27 Αυγούστου

H 2η σεζόν της μεταποκαλυπτικής σειράς φαντασίας του Στίβεν Νάιτ (Peaky Blinders) έρχεται στο Apple TV+ στις 27 Αυγούστου και αναμένεται περισσότερο ενδιαφέρουσα από την πρώτη. Ο Τζέισον Μομόα επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στο καστ προστίθεται και ο Ντέιβ Μπαουτίστα. Αυτό που αξίζει να γνωρίζουν οι φαν είναι πως η σειρά έχει ανανεωθεί και για τρίτο κύκλο.

La Casa de Papel 5η σεζόν – 3 Σεμπτεμβρίου (α’ μέρος)

Ο Προφεσόρ και η συμμορία του επιστρέφουν στο Netflix για 5η και τελευταία σεζόν. Όπως έχει γίνει γνωστό η τελευταία σεζόν της ισπανικής σειράς-φαινόμενο που κατέρριψε όλα τα ρεκόρ, θα σπάσει σε δύο μέρη. Η πρώτη θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου ενώ η δεύτερη στις 3 Δεκεμβρίου, κάνοντας την αναμονή και την αγωνία για το μεγάλο φινάλε να χτυπάει κόκκινο. Από τα πρώτα πλάνα που έχουν κυκλοφορήσει, έχει γίνει γνωστό ότι η συμμορία θα αντιμετωπίσει τον στρατό σε ένα κανονικό πόλεμο οπότε η δράση αναμένεται καταιγιστική.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.