ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Κώστας Μαλιάτσης στο Newsbomb.gr: Η καραντίνα, το Λοσάντζελε και η πολυαναμενόμενη ταινία

Κώστας Μαλιάτσης

Πώς πέρασε την καραντίνα ο Κώστας Μαλιάτσης και ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια; Ο γνωστός κωμικός μίλησε στο Newsbomb.gr για όλα! 

Εδώ και μία δεκαετία διασκεδάζει τους χρήστες του internet μέσα από το Youtube, γυρίζει όλη την Ελλάδα κάνοντας παραστάσεις, ενώ από τον Σεπτέμβρη του 2019 δημιούργησε το «Λοσάντζελε», το πρώτο Comedy Club στην Ελλάδα.

Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας μπορεί να έχει τελειώσει οδοντιατρική, τελικά όμως τον κέρδισε η ψυχαγωγία, η επαφή με τον κόσμο και το διαδίκτυο. Τα τελευταία χρόνια γυρίζει όλη την Ελλάδα κάνοντας Stand Up Comedy παραστάσεις, ενώ δημιούργησε και τον «ναό» της κωμωδίας στην Αθήνα, με το «Λοσάντζελε» να είναι κάτι νέο για τα ελληνικά δεδομένα.

Το 2018 κυκλοφόρησε το βιβλίο «Ήρθε το χαρτί, ή ένα ένα κωμικό ημερολόγιο ενός φαντάρου, το οποίο έγινε ανάρπαστο. Ο γνωστός κωμικός θέλησε να το «μεταφέρει» και στη μεγάλη οθόνη, με τον κορονοϊό και την καραντίνα να του χαλάνε τα σχέδια, τόσο σε αυτό το κομμάτι, όσο και σε αυτό της επιχείρησής του.

Ο Κώστας Μαλιάτσης, μίλησε στο Newsbomb.gr για την περίοδο της καραντίνας, το Λοσάντζελε, την ταινία που μπήκε στα «πιτ», αλλά και τα νέα project που ετοιμάζει.

Πώς ήταν για σένα όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας;

Θα ήθελα να πω πως ήταν δημιουργικό, αλλά θα πω ψέματα, ήταν δυστυχώς ένα κενό διάστημα με άγχος και αβεβαιότητα. Κάνω ένα επάγγελμα που χτυπήθηκε άμεσα από την covid-19 και έκανα μια επιχείρηση που έκλεισε από τη πανδημία πάνω που πάταγε στα πόδια της! Οπότε η αμηχανία και ο φόβος πήγαν πακέτο.

Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή σου αυτούς τους μήνες;

Η καλύτερη στιγμή ήταν όταν βρήκα το κουράγιο να συνεχίσω το δεύτερο βιβλίο μου και με τη συγγραφή να ξεχάσω λίγο τη κατάσταση που περάσαμε. Η χειρότερη θα πω πως ήταν η δεύτερη καραντίνα διότι όχι μόνο ξανακλείσαμε, αλλά σταμάτησε και η παραγωγή της ταινίας μου που ήταν να ξεκινήσει. Αυτό πιστεύω σε εμένα αλλά και στο κόσμο που την περιμένει και με ακολουθεί, ήταν ένα καλό χτύπημα!

Πώς πήρες την απόφαση το Λοσάντζελε να κάνει delivery κοκτέιλ και φαγητό; Πήγε καλά αυτό το εγχείρημα;

Η αλήθεια ήταν ότι το σκέφτηκα αργά. Σαν Λοσάντζελε είχαμε πάντα τέλεια κοκτέιλ και όταν πηγαίναμε στο μαγαζί για τις livestream παραστάσεις κάναμε και πίναμε μόνοι μας! Εκεί γεννήθηκε η ιδέα στο να τα κάνουμε delivery! Η πίτσα ήρθε από μία ιδέα που μας είχε δώσει ο Τόλης Ρουβάς, όταν είχε έρθει για να δει παράσταση. Τελικά είχε απόλυτο δίκιο!

Τι σου έλειψε περισσότερο; Οι παραστάσεις στο μαγαζί ή τα τουρ στην Ελλάδα;

Και τα δύο, γιατί κοινός παρονομαστής είναι το κοινό! Στο μαγαζί γιατί είναι το δικό μου γήπεδο και παίζω εντός έδρας και στα τουρ ο κόσμος στην επαρχία, που διψάει πιο πολύ για θέαμα. Γι' αυτό φροντίζω να τους δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε φορά σε κάθε πόλη της Ελλάδας!

Πότε ανοίγει το Λοσαντζελε; Έχεις κλείσει παραστάσεις για το καλοκαίρι;

Έχω μια ελπίδα να ακούσουμε καλά νέα τον Ιούλιο για κλειστούς χώρους και να κάνουμε τη μεγάλη έναρξη των παραστάσεων μας. Ευτυχώς ένα μεγάλο καλοκαιρινό τουρ έχει ήδη ανακοινωθεί, σε πόλεις που δεν έχω πάει ποτέ αλλά και σε αγαπημένους προορισμούς. Ύστερα λοιπόν από μία πανδημία, δύο καραντίνες και την απόλυτη αβεβαιότητα, έγραψα την καινούργια μου παράσταση με τίτλο «Από την άλλη». Θα είμαστε σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Κόρινθο, Κιάτο, Ζάκυνθο, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Καβάλα! Ο κόσμος μπορεί να βρει πληροφορίες και στο site μας www.comedyclub.gr αλλά και στο viva.gr

Πότε αναμένεται να δούμε την ταινία «Ήρθε το χαρτί»;

Όπως είπα αν δεν είχαμε φάει τη κεραμίδα του δεύτερου lockdown, ήδη θα είχαμε την ταινία στα χέρια μας. Θέλω να ελπίζω πως τώρα με την καλή πορεία των εμβολιασμών που τα σινεμά θα ανοίξουν ξανά, θα μπουν όλες οι παραγωγές σε σειρά!

Έχεις στα σκαριά κάποιο νέο project που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας;

Σίγουρα το νέο μου βιβλίο είναι ένα προτζεκτ που αγαπάω και πιστεύω θα αρέσει στο κόσμο πολύ γιατί πιάνει κάποια θέματα ταμπού για να άντρα και την είσοδο του στη δεκαετία των 30. Όσο για το ίντερνετ η νέα σεζόν θα είναι καταιγιστική γιατί ετοιμάζονται project τόσο στο κανάλι μου, όσο στο κανάλι του Λοσάντζελε από νέο αίμα κωμικών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.