ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

La Casa de Papel: O Προφεσόρ βρίσκεται σε άβολη θέση στο νέο teaser τρέιλερ

La Casa de Papel, teaser για 5η σεζόν
Το επίσημο τρέιλερ της τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου

H αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του La Casa de Papel έχει ξεκινήσει.

Μέσω ενός teaser τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα για την τελευταία σεζόν του La Casa de Papel, το Netflix μάς δίνει μία πολύ μικρή -ομολογουμένως- γεύση για όσα θα παρακολουθήσουμε στο φινάλε της επιτυχημένης ισπανικής σειράς.

Παράλληλα, το σχεδόν 30 δευτερολέπτων βίντεο που ανέβηκε στα social media της πλατφόρμας, το Netflix θέλει να μας κρατήσει ζεστούς μέχρι τις 2 Αυγούστου που θα δώσει στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της σειράς!

Με λίγα λόγια, η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε, το οποίο θα χωριστεί σε δύο μέρη, έχει ξεκινήσει, καθώς στις 3 Σεπτεμβρίου, όλοι οι φαν θα κολλήσουν μπροστά στην οθόνη τους για να παρακολουθήσουν το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν. Το δεύτερο θα ακολουθήσει στις 3 Δεκεμβρίου.

Από τη μικρή γεύση που παίρνουμε από το teaser, βλέπουμε τον Προφεσόρ να βρίσκεται ιδιαίτερα στριμωγμένος και αλυσοδεμένος από την Αλίσια.

Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει ο δημιουργός της σειράς, Άλεξ Πίνα, η μάχη αγριεύει και πρόκειται να παρακολουθήσουμε την πιο συναρπαστική σεζόν της σειράς.

Η σύνοψη έχει ως εξής «Η συμμορία βρίσκεται αμπαρωμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Ο Προφεσόρ και η παρέα του έχουν καταφέρει να σώσουν τη Λίσμπον, όμως έχουν χάσει έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την επιθεωρήτρια Σιέρα και για πρώτη φορά δεν έχει σχέδιο απόδρασης! Και ενώ πιστεύουν πως τα χειρότερα έχουν περάσει, ένας νέος εχθρός κάνει την εμφάνιση του και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, και ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.