ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Εξορκιστής: Η Λίντα Μπλερ απαντά αν θα τη δούμε ξανά στον ρόλο που μας στοίχειωσε

H Λίντα Μπλερ στον Εξορκιστή του 1973
Η Λίστα Μπλερ στον ρόλο της δαιμονισμένης Ρέιγκαν στον Εξορκιστή

Η Λίντα Μπλερ υποδύθηκε τη Ρέιγκαν, το δαιμονισμένο κορίτσι στον θρυλικό Εξορκιστή του 1973.

H Λίντα Μπλερ, η ηθοποιός που υποδύθηκε τη δαιμονισμένη έφηβη Ρέιγκαν στον Εξορκιστή του 1973, μέσω των social media, απάντησε στους φαν που της ζητούν να επιστρέψει στη νέα τριλογία της Universal.

Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, η Universal Pictures πλήρωσε 400 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα μιας νέας τριλογίας της θρυλικής ταινίας τρόμου του 1973. Το πρότζεκτ είναι μια συνεργασία των Universal, Peacock, Blumhouse, και Morgan Creek.

Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι στο νέο reboot πρόκειται να επιστρέψει η Έλεν Μπέρστιν για να αναβιώσει τον ρόλο της ως Κρις ΜακΝιλ, μητέρα της Ρέιγκαν.

Από εκείνη τη στιγμή, χιλιάδες φαν ζητούσαν από την Μπλερ να συμμετέχει στο πρότζεκτ. Η ηθοποιός απάντησε στο Twitter ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις για την εμπλοκή της σε αυτό.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε στην ανάρτησή της: «Προς όλους τους φαν μου που με ρωτούν για την εμπλοκή μου στο νέο reboot του Εξορκιστή. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για τη συμμετοχή μου ή για να επιστρέψω στον ρόλο. Εύχομαι τα καλύτερασε όσους συμμετέχουν και εκτιμώ την αφοσίωση και το πάθος που έχουν οι θαυμαστές για τον Εξορκιστή και τον ρόλο μου».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε συνέντευξή της στο The New York Post, η Μπλερ εξήγησε ότι οι παραγωγοί την ενημέρωσαν για τα νέα επερχόμενα φιλμ ωστόσο δεν της έκαναν πρόταση για ρόλο.

«Ήταν αρκετοί ευγενικοί ώστε να μου τηλεφωνήσουν», ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Μιλήσαμε για το πόσο υπέροχη είναι η Έλεν Μπέρστιν. Δεν έχω ιδέα για το πρότζεκτ και δεν έχω εμπλακεί σε συζήτηση για τη συμμετοχή μου σε αυτό. Απλώς με ενημέρωσαν ότι πρόκειται να κάνουν την ταινία».

Θυμίζουμε ότι τόσο η Μπλερ όσο και η Μπέρστιν ήταν υποψήφιες για Όσκαρ για τον Εξορκιστή. Επίσης η Μπλερ επέστρεψε στον ρόλο της Ρέιγκαν στο λιγότερο επιτυχημένο σίκουελ του εξορκιστή Exorcist II: The Heretic το 1977.


Το νέο reboot πρόκειται να σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, ο άνθρωπος που αναβίωσε το Halloween. Η πρώτη ταινία της νέας τριλογίας θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Εξορκιστής: Αστρονομικό ποσό για τη νέα τριλογία - Ποια ηθοποιός επιστρέφει!