ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

King Richard: Με το βλέμμα στα Όσκαρ ο Γουίλ Σμιθ

Γουίλ Σμιθ king richard νέα ταινία
Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του King Richard, της νέας ταινίας του Γουίλ Σμιθ

Στο King Richard ο Γουίλ Σμιθ υποδύεται τον πατέρα της Σερένα και Βένους Γουίλιαμς

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γουίλ Σμιθ, με τίτλο King Richard. Ο διάσημος ηθοποιός ενσαρκώνει τον προπονητή και πατέρα των Σερένα και Βένους Γουίλιαμς και όλα δείχνουν πως θα σημειώσει μια αξιόλογη πορεία στην κούρσα των βραβείων.

Ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς αποφάσισε να κάνει τις κόρες του μεγάλες αθλήτριες του τένις όταν είδε στην τηλεόραση την Βιρτζίνια Ρούζιτς να αγωνίζεται.

Ο 79χρονος σήμερα Γουίλιαμς άρχισε να προπονεί τα δύο κορίτσια από τα τέσσερά τους χρόνια. Μάλιστα ήταν τόσο παθιασμένος στο να κάνει τις κόρες του μεγάλες αθλήτριες του τένις σε σημείο που έφτιαξε ένα πλάνο 78 σελίδων για την πορεία της καριέρα τους πριν ακόμα αυτές γεννηθούν. Και το πέτυχε καθώς και οι δυο έγιναν δύο από τις καλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών, αλλάζοντας για πάντα το τένις.

Εκτελεστικές παραγωγοί της ταινίας είναι οι Σερένα και Βένους Γουίλιαμς μαζί με την αδερφή τους Ίσα Πράις. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρεινάλντο Μάρκους Γκριν.

Το King Richard θα κυκλοφορήσει στα αμερικανικά σινεμά στις 19 Νοεμβρίου και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο στο HBO Max.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.