ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «Μενού» έχει τους σταρ των «The Queen’s Gambit» και «Χ-Men» στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

Άνια Τέιλορ-Τζόι και Νίκολας Χουλτ
Από το σύμπαν των X-Men σε μαύρη κωμωδία οι Άνια Τέιλορ-Τζόι και Νίκολας Χουλτ

H Άνια Τέιλορ-Τζόι και ο Νίκολας Χουλτ στη μαύρη κωμωδία The Menu.

H Άνια Τέιλορ-Τζόι του The Queen’s Gambit και ο Νίκολας Χουλτ των ταινιών Χ-Men ενώνουν τις δυνάμεις τους σε νέα ταινία με τίτλο The Menu.

Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, ο ηθοποιός βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την ένταξη του στο καστ, δίπλα στην Άνιο Τέιλορ-Τζόι που έχει αντικαταστήσει την Έμα Στόουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία-θρίλερ η οποία ακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι στο ταξίδι τους σε ένα απομακρυσμένο νησί με σκοπό να δειπνήσουν σε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο. Σε αυτό ο σεφ έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο μενού -με μερικές σοκαριστικές εκπλήξεις.

Η ταινία αποτελεί ένα μίνι reunion του σκηνοθέτη και του σεναριογράφου της σειράς Succession του ΗΒΟ, δηλαδή των Μαρκ Μάιλοντ και Γουίλ Τρέισι. Στο The Menu συμμετέχουν ακόμα οι Ρέιφ Φάινς και Χονγκ Τσάου.

Αξίζει να πούμε ότι και οι δυο πρωταγωνιστές έχουν εμπλακεί με το σύμπαν των X-Men. Εκτός από τον Χουλτ που έχει υποδυθεί τον Hank McCoy σε διάφορες ταινίες X-Men, η Τέιλορ-Τζόι έχει εμφανιστεί ως Illyana Rasputin στο The New Mutants.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.