ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Don’t Look Up: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί η πρώτη ταινία του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο για το Netflix

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο σε ρόλο αστρονόμου που φέρνει... κακά μαντάτα για την ανθρωπότητα

To Don’t Look Up του Άνταμ ΜακΚεϊ συγκεντρώνει ένα all-star καστ ηθοποιών.

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για την πολυσυζητημένη ταινία Don’t Look Up με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, την πρώτη του ηθοποιού για την συνδρομητική πλατφόρμα.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 24 Δεκεμβρίου, δηλαδή λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Άνταμ ΜακΚέι των The Big Short και Vice και συγκεντρώνει ένα all-star καστ: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μέριλ Στριπ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τίμοθι Σαλαμέ, Τζένιφερ Λόρενς, Μάθιου Πέρι, Αριάνα Γκράντε, Τζόνα Χιλ, και αρκετά άλλοι.

Πρόκειται για μια σατιρική κωμωδία που ακολουθεί δυο αστρονόμους (ΝτιΚάπριο και Λόρενς) οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι ένας αστεροειδής κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς τη Γη. Η σύγκρουση φαίνεται αναπόφευκτη και αναμένεται να επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη με καταστροφικές συνέπειες για την ανθρωπότητα. Οι δύο επιστήμονες έρχονται στη δύσκολη θέση να ενημερώσουν τον κόσμο και στην ακόμα πιο άβολη κατάσταση επειδή κανείς δεν τους πιστεύει!

Όπως έχει δηλώσει ο ΜακΚέι η αρχική ιδέα για την ταινία ήταν να αποτελέσει μια κριτική για το πώς διαχειρίζεται ο κόσμος την κλιματική αλλαγή, στη συνέχεια ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού και το φιλμ άλλαξε πλεύση.

«Κάπως έτσι ξεκίνησε. Αλλά μετά χτύπησε η πανδημία. Αυτό που έκανε ήταν τελικά να αναδείξει τι πραγματικά ήθελε να πει το φιλμ και πώς επικοινωνούμε μεταξύ μας. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε μεταξύ μας ή να συμφωνήσουμε. Πρόκειται λοιπόν για την κλιματική αλλαγή αλλά στη βάση του είναι τι έχει κάνει το διαδίκτυο, τα κινητά τηλέφωνα και ο σύγχρονος κόσμος στον τρόπο που επικοινωνούμε», εξηγεί ο σκηνοθέτης. Όπως φαίνεται η νέα ταινία του Netflix έχει ήδη στρέψει το βλέμμα προς τα Όσκαρ.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό διέρρευσε στα social media ένα teaser βίντεο της ταινίας με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο σε… κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Don’t Look Up»: Ο Ντι Κάπριο σε κρίση πανικού στο teaser βίντεο που διέρρευσε