ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Αυτος είναι ο ηθοποιός που θα παίξει τον Ντόντι Αλ Φαγέντ στο The Crown

Νταϊάνα και Ντόντι Αλ Φαγέντ
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγέντ, τελευταίος σύντροφος της ζωής της

H πέμπτη σεζόν του The Crown θα ασχοληθεί με την τελευταία σχέση της Νταϊάνα, τον Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Το Netflix φαίνεται ότι βρήκε τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει στην πέμπτη σεζόν του The Crown τον Ντόντι Αλ Φαγέντ, τελευταίο σύντροφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σύμφωνα με το Variety, τον Ντόντι, γιο του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, μεγιστάνα και πρώην ιδιοκτήτη του Harrods, θα υποδυθεί ο Καλίντ Αμπντάλα, σταρ του The Kite Runner. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι τον δισεκατομμυριούχο πατέρα του θα παίξει ο Σαλίμ Ντάου (Oslo). Ομολογουμένως πάντως, ο Αμπντάλα θα έχει δύσκολο έργο με τον ρόλο του, καθώς θα δυσκολευτεί να βρει υλικό για τον Ντόντι ο οποίος δεν είχε δώσει ούτε μία συνέντευξη κατά τη διάρκεια της σύντομης ζωής του.

Καλίντ Αμπντάλα
O Καλίντ ΑμπντάλαAP

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο πέμπτος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς προκειταί να ασχοληθεί και με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στην Νταϊάνα και τον Ντόντι στις 31 Αυγούστου του 1997 ή θα το αφήσει για την έκτη σεζόν. Ωστόσο, όπως καταλαβαίνουμε από τις πληροφορίες που έρχονται, η επερχόμενη σεζόν θα παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες της ζωής της πριγκίπισσας.

Όπως γνωρίζουμε ήδη στον ρόλο της Νταϊάνα θα δούμε την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι (Tenet), η οποία παίρνει τη σκυτάλη από την Έμα Κόριν. Τη βασίλισσα Ελισάβετ θα υποδυθεί η Ιμέλντα Στόντον, ενώ τον Κάρολο θα παίξει ο Ντόμινικ Γουέστ.

Ο νέος κύκλος θα αφηγηθεί τα γεγονότα της δεκαετίας του ’90 η οποία υπήρξε ιδιαίτερα ταραχώδης περίοδος για τη βασιλική οικογένεια. Η επιτυχημένη σειρά του Netflix αναμένεται να ρίξει τίτλους τέλους μετά την έκτη σεζόν.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ εμπνεύστηκε το Rocky Racoon από ένα ατύχημα και έναν μεθυσμένο γιατρό

Μάθαμε πότε κυκλοφορεί η νέα ταινία του Χοακίν Φίνιξ

Κρίστεν Στιούαρτ: Με το βλέμμα στα Όσκαρ ως θλιμμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα