ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Η Μέριλ Στριπ γίνεται θηλυκός Ντόναλντ Τραμπ στο νέο τρέιλερ του Don't Look Up

Μέριλ Στριπ Netflix
H Μέριλ Στριπ σε ρόλο Αμερικανίδας προέδρου

Η ταινία Don't Look Up με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 24 Δεκεμβρίου.

Στο νέο τρέιλερ για το Don't Look Up που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού event, Tudum, η Μέριλ μεταμορφώνεται στη θηλυκή εκδοχή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η νέα ταινία του Άνταμ ΜακΚέι για το Netflix είναι μια σατιρική κωμωδία που καυτηριάζει την πολιτική των κυβερνήσεων για την κλιματική αλλαγή. Ο ΜακΚέι συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών όπως είναι οι: Λεονάρτντο ΝτιΚάπριο στην πρώτη ταινία του για το Netflix, Κέιτ Μπλάνσετ, Τίμοθι Σαλαμέ, Τζένιφερ Λόρενς, Μάθιου Πέρι, Αριάνα Γκράντε, Τζόνα Χιλ, και αρκετά άλλοι.

Η ταινία, από τις λιγοστές πληροφορίες που έχουν ανακοινωθεί, ακολουθεί δυο αστρονόμους (ΝτιΚάπριο και Λόρενς) οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι ένας αστεροειδής κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς τη Γη. Η σύγκρουση φαίνεται αναπόφευκτη και αναμένεται να επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη με καταστροφικές συνέπειες για την ανθρωπότητα. Οι δύο επιστήμονες έρχονται στη δύσκολη θέση να ενημερώσουν την Πρόεδρο των ΗΠΑ (Μέριλ Στριπ) και ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, όχι μόνο δεν τους πιστεύει κανείς, αλλά η πρόεδρος των ΗΠΑ απαξιώνει τους δύο επιστήμονες.

Η ταινία θα είναι ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κάνει το Netflix στους συνδρομητές του, καθώς θα είναι διαθέσιμη για «στριμάρισμα» στις 24 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, μερικές ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 10 Δεκεμβρίου, το Don't Look Up θα κάνει πρεμιέρα και στους κινηματογράφους.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Η Γκαλ Γκαντόντ πετσοκόβει Ράιαν Ρέινολντς και The Rock στο νέο τρέιλερ του Red Notice

Netflix: Και τρίτη σεζόν για το The Witcher - Τα χορταστικά τρέιλερ του δεύτερου κύκλου

Netflix: Η «βασίλισσα Ελισάβετ» αποκαλύπτει την ημερομηνία για την 5η σεζόν του The Crown