ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νεκρή από καρκίνο ηθοποιός του Οσκαρικού Nomadland

Nomadland

Η ηθοποιός Melissa Yandel Smith πέθανε σε ηλικία 64 ετών.

Η Melissa Yandel Smith «έφυγε» από τη ζωή στα 64 χρόνια της νικημένη από τον καρκίνο. Η ηθοποιός πρόσφατα υποδύθηκε την Dolly, αδερφή της Fern (Frances McDormand)στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Nomadland (Η Χώρα των Νομάδων).

Όπως έγινε γνωστό η ηθοποιός απεβίωσε στις 7 Σεπτεμβρίου ενώ την αιτία του θανάτου της αποκάλυψαν οι New York Times. «Πέθανε ήσυχα στο σπίτι της στο Σαν Φρανσίσκο έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, τον γιο, τον αδερφό και τους φίλους της. Αιτία του θανάτου της είναι ο καρκίνος», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Γεννημένη στο Κεντάκι στις 8 Ιουνίου του 1957 η Smith ήταν η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ηθοποιός σημείωσε μια αξιόλογη πορεία στο θέατρο παίζοντας σε μεγάλες θεατρικές παραγωγές όπως οι: Uncle Vanya, Marie and Bruce, Continental Divide και Blithe Spirit.

Τον Δεκέμβριο του 2020 η Smith έπαιξε δίπλα στην βραβευμένη με Όσκαρ Frances McDormand, με την οποία φοίτησαν μαζί στη Δραματική Σχολή του Yale και μετρούσαν χρόνια φιλίας. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Nomadland ήδη έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός αφήνει πίσω τον σύζυγο, τον γιο της, τη μητέρα και τα δύο αδέρφια της.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Μόνικα Μπελούτσι: Νέες εικόνες από το Ηρώδειο και το μουσείο της Ακρόπολης

Cry Macho: Ανελέητο θάψιμο για τη νέα ταινία του Κλιντ Ίστγουντ

Jean Hale: Πέθανε η ηθοποιός του Μπάτμαν και της Μπονάντσα