ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μένουμε Όρθιοι»: Γέμισε το Παναθηναϊκό Στάδιο για την πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια

Συναυλία «Μένουμε Όρθιοι»
Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στο Παναθηναϊκό Στάδιο
InTime

Μεγάλη συναυλία με πλήθος καλλιτεχνών να συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο Καλλιμάρμαρο, με τα έσοδα να διατίθενται για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας. Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου, «μάγεψαν» οι συμμετέχοντες με τις ερμηνείες τους.

Τεράστια ανταπόκριση έδειξε ο κόσμος στο κάλεσμα για τη συναυλία «Μένουμε Όρθιοι», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (28.09) στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν με τη μορφή υποτροφίας στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, έτσι ώστε να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, και να στηριχτούν ουσιαστικά οι ανάγκες της φοίτησής τους για να ανακουφιστούν με αυτόν τον τρόπο οι οικογένειές τους.

Στη συναυλία έδωσε το «παρών» ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, όπως και οι δήμαρχοι Γιάννης Κοντζιάς και Γιώργος Τσαπουρνιώτης αντίστοιχα.

Στην παρουσίαση ήταν ο Θανάσης Αλευράς, ενώ συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Κούτρας, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (Τσολιάς), Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Πυξ Λαξ, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Χαρούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Κώστας Χατζής.

Τη σκηνοθεσία έκανε ο Άγγελος Τριανταφύλλου και την ενορχήστρωση ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης, με τη Μαργαρίτα Μυτιληναίου να έχει την επιμέλεια του προγράμματος.

Την παραγωγή και εκτέλεση της συναυλίας ανέλαβε αφιλοκερδώς ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (ΠΣΔΠΕ), ενώ η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παραχώρησε το Παναθηναϊκό Στάδιο. Το όλο εγχείρημα υποστηρίχθηκε από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO. Ο Δήμος Αθηναίων ανταποκρίθηκε άμεσα καλύπτοντας πάγιες ανάγκες και διαθέτοντας ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές. Η Ελληνική Ένωση Εταιρειών Ενοικίασης Εξοπλισμού Εκδηλώσεων HERCA πρόσφερε όλο τον τεχνικό εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία για την πραγματοποίηση της συναυλίας. Την οργάνωση της παραγωγής ανέλαβε η View Master και η ΕΛΣ παραχώρησε εξοπλισμό.

Συμμετείχε επίσης ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ενώ οι εταιρίες Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Σκλαβενίτης, ΔΙΡΦΥΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΓΝΗΣ, Pizza Fan και Nespresso κάλυψαν ανάγκες της διοργάνωσης σε τρόφιμα και ποτά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.978 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 22 θάνατοι και 322 διασωληνωμένοι

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της

Στρατηγός Φλώρος: Επικό «κάζο» στους Τούρκους – «Μην ψάχνετε το ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, στο Καστελλόριζο είναι»