ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζέιμς Μποντ: Αυτή είναι η συμβουλή που έδωσε ο Πιρς Μπρόσναν στον Ντάνιελ Κρεγκ

Πιρς Μπρόσναν και Ντάνιελ Κρεγκ
Πιρς Μπρόσναν και Ντάνιελ Κρέγκ έχουν πλέον κρεμάσει το σμόκιν του 007

Μια απλή συμβουλή του Πιρς Μπρόσναν, βοήθησε τον Ντάνιελ Κρεγκ και στις πέντε ταινίες του ως Τζέιμς Μποντ.


O Ντάνιελ Κρεγκ αποκάλυψε τη συμβουλή που του έδωσε ο προκάτοχός του στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, Πιρς Μπρόσναν.

Μιλώντας στο NME, o Βρετανός ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί αυτό που τον βοήθησε πολύ στις πέντε ταινίες του στον ρόλο του θρυλικού 007. Το ντεμπούτο του ως Μποντ έγινε με το Casino Royale το 2006. Ο Πιρς Μπρόσναν λοιπόν, παραχωρώντας την θέση του στον Κρεγκ μετά από τέσσερις ταινίες Μποντ, τού έδωσε μια απλή αλλά καλή συμβουλή. «"Απόλαυσέ το. Είναι μια βόλτα". Και είχε δίκιο. Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Το μόνο που είναι στο χέρι σου», θυμάται ο Κρεγκ.

Όταν ρωτήθηκε για το τι θα έλεγε στον εαυτό του πριν από τον Μποντ, ο Κρεγκ είπε: «Το σκεφτόμουν αυτό. Σκεφτόμουν ποιος ήμουν όταν το ξεκίνησα και, στην πραγματικότητα, ζήλεψα μάλλον το γεγονός ότι ήμουν τόσο αφελής τότε και ως εκ τούτου το άφησα να μου συμβεί. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλό πράγμα. Προχωρώντας έμαθα περισσότερα. Πλέον νιώθω ότι έχω εμπλακεί πιο πολύ, υπάρχει περισσότερη πίεση και υπάρχουν πιο πολλά πράγματα που συμβαίνουν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να πω στον εαυτό μου τότε και το οποίο θα άλλαζε κάτι».

Η νέα, 25η ταινία Τζέιμς Μποντ: No Time to Die, αποτελεί το «κύκνειο άσμα» του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του 007. Η ταινία κυκλοφορεί ήδη στη χώρα μας από την Tulip Entertainment.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Διαβάστε επίσης:

Super Bowl: Πέντε αστέρες της ραπ μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά

Το θρυλικό Ρόκι 4 ξανά στα σινεμά με έξτρα κομμένες σκηνές

Sting: Νέο τραγούδι λίγο πριν τη δεύτερη συναυλία του στο Ηρώδειο