ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Marionette ένα αγόρι στοιχειώνει το μέλλον μεσα από τις φρικιαστικές ζωγραφιές του

Marionette

Το Marionette είναι το νέο υπερφυσικό θρίλερ που θέλει να μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας.

H S&R έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ για το υπερφυσικό θρίλερ Marionette, το οποίο αναμένεται να στοιχειώσει τις νύχτες μας.

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής: Στον απόηχο της απώλειας του συζύγου της σε ένα φαινομενικά τυχαίο ατύχημα, η παιδοψυχίατρος Μαριάν Γουίντερ ξεκινά μια νέα ζωή στη Σκωτία. Εκεί ξεκινάει τη θεραπεία ενός 10χρονου αγοριού που ισχυρίζεται ότι ελέγχει το μέλλον μέσα από τις ζωγραφιές του. Όταν τα τρομακτικά σκίτσα του αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα, η Μαριάν βλέπει τη ζωή της να απειλείται.

Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Elbert van Strien ο οποίος το 1993 είχε κάνει μια παρόμοια ταινία μικρού μήκους με τίτλο De Marionettenwereld. Σχεδόν 30 χρόνια μετά, ο σκηνοθέτης ξαναπιάνει το θέμα και επιστρέφει σε αυτό με μια ολοκληρωμένη ταινία και γερές δόσεις τρόμου.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Thekla Reuten, Peter Mullan και Elijah Wolf. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Reuten προοριζόταν για τον Matt Damon ο οποίος απέρριψε την πρόταση.


Το Marionette θα κυκλοφορήσει σε on demand και σε ψηφιακή μορφή μέσα από το Amazon Prime Video και το Vimeo στις 3 Νοεμβρίου.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Sting και Έρικ Μπάρντον ποζάρουν με φόντο την Ακρόπολη

Πρώτο τρέιλερ για την ταινία Σμύρνη μου Αγαπημένη