ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ακομπλεξάριστος Μπιλ Μάρεϊ έγινε μουσικός του δρόμου: Το live-έκπληξη σε πάρκο της Νέας Υόρκης

Ο Μπιλ Μάρεϊ
Ο διάσημος ηθοποιός, Μπιλ Μάρεϊ
AP

Οι περαστικοί στο Washington Square Park της Νέας Υόρκης δεν πίστευαν στα αυτιά και τα μάτια τους. 

Φανταστείτε να περπατάτε βιαστικά για τη δουλειά μια χειμωνιάτικη μέρα και ξαφνικά να βλέπετε μπροστά σας τον Μπιλ Μάρεϊ ως... μουσικό του δρόμου να κάνει ένα υπαίθριο αυτοσχέδιο live!

Aυτό ακριβώς έζησαν χθες Τετάρτη, οι περαστικοί από το Washington Square Park της Νέας Υόρκης όπου βρέθηκε ο πασίγνωστος κωμικός, παρέα με τους μουσικούς που τον συνοδεύουν συχνά, Γιαν Βόγκλερ στο τσέλο, Μίρα Γουάνγκ (βιολί) και Βανέσα Πέρες (πιάνο).

Ο 71χρονος ηθοποιός, αφού προέτρεψε τους περαστικούς να τραγουδήσουν μαζί του το It Ain’t Necessarily, απήγγειλε στίχους από το ποίημα Dog του Λόρενς Φερλινγκέτι ο οποίος «πέρασε κάποιο χρόνο σε αυτό το πάρκο» όπως ενημέρωσε το κοινό ο Μάρεϊ.

Στη συνέχεια τραγούδησε το Feel Pretty και το America από το West Side Story. Ωστόσο, αυτό το μικρό και αναπάντεχο ρεσιτάλ τέλειωσε γρήγορα και ξαφνικά όπως ξεκίνησε, καθώς όπως είπε ο Μάρεϊ «Οι μπάτσοι λέει ότι πρέπει να κλείσουμε τα μικρόφωνα. Ας διαλυθούμε».

Ορισμένοι ίσως θυμηθήκατε μόλις, ένα ζεστό βράδυ του Ιουνίου του 2016, όταν ξαφνικά είδατε τον Manu Chao να κάθεται σε ένα παγκάκι της πλατείας Βαρνάβας στο Παγκράτι, να παίζει το γιουκαλίλι του και να τραγουδάει στον κόσμο που βρισκόταν εκεί...

Με πληροφορίες από το Page Six

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τα «Φτηνά τσιγάρα» του Ρένου Χαραλαμπίδη γίνονται μιούζικαλ!

Στο Netflix το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Σβαρτσενέγκερ - Όσα ξέρουμε για τη σειρά «Utap»

O Έλληνας ηθοποιός πίσω από τη βρετανική καμπάνια για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα