ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βολοντιμίρ Ζελένσκι: Ο πρόεδρος της Ουκρανίας ήταν η φωνή του αρκούδου Paddington

Βολοντιμίρ Ζελένσκι - Paddington
Ο Ζελένσκι συμμετείχε και στις δύο ταινίες του αρκούδου Paddington
Αρχείο Newsbomb.gr

Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι συμμετείχε στην ουκρανική μεταγλώττιση του Paddington, δανείζοντας τη φωνή του στον δημοφιλή αρκούδο!

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, είναι ο άνθρωπος που δάνεισε τη φωνή του στον... Ουκρανό Paddington το 2014.

Το StudioCanal, επιβεβαίωσε επίσης στο The Hollywood Reporter ότι ο Ζελένσκι ήταν η φωνή του δημοφιλούς αρκούδου και στο Paddington 2, το σίκουελ που κυκλοφόρησε το 2017 γνωρίζοντας επίσης μεγάλη επιτυχία.

O Βρετανός ηθοποιός Χιου Μπόνεβιλ που συμμετείχε και στις δύο ταινίες Paddington, με ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Μέχρι σήμερα δεν είχα ιδέα ποιος έκανε τη φωνή του αρκούδου Paddington στην Ουκρανία».

Αν και η ιδέα ενός ηγέτη που δανείζει τη φωνή του σε μια αρκούδα από το Περού που αγαπά τη μαρμελάδα μπορεί να φαίνεται τελείως σουρεαλιστική, θυμίζουμε ότι προτού γίνει πρόεδρος, ο Ζελένσκι ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους κωμικούς στην Ουκρανία και πρωταγωνιστής αρκετών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Στην πραγματικότητα, η πολιτική του σταδιοδρομία είναι μια υπόθεση τέχνης που μιμείται τη ζωή. Στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά πολιτικής σάτιρας Servant of the People, ο Ζελένσκι υποδύεται έναν δάσκαλο που γίνεται κατά λάθος Πρόεδρος της Ουκρανίας, αφού ένα βίντεό του που τον δείχνει να φωνάζει κατά της διαφθοράς, γίνεται viral. Το πολιτικό κόμμα της βάσης του Ζελένσκι, που ονομάζεται επίσης Υπηρέτης του Λαού, ήταν αποτέλεσμα της επιτυχίας του σόου.

Εκτός από ταινίες και σειρές, ο Ζελένσκι είχε συμμετάσχει επίσης στο ουκρανικό Dancing with the Stars το 2006.


Διαβάστε επίσης:

Οι νέες σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου

Νεκρός στα 36 του Αμερικανός ράπερ - Πυροβολήθηκε στο λαιμό

Netflix: Το «The Crown» βρήκε τη νέα Καμίλα του