ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι ο καλός Σαμαρείτης: Ημερομηνία και πρώτες εικόνες από το «Samaritan»

Σιλβέστερ Σταλόνε
O Σιλβέλστερ Σταλόνε μάς δείχνει τις υπερδυνάμεις του στο Samaritan
Amazon Prime Video

O Σιλβέστερ Σταλόνε γίνεται superhero στη νέα του ταινία για το Amazon Prime Video.

Το Prime Video της Amazon αποκάλυψε φωτογραφίες, καθώς και την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Στο Samaritan, ο σταρ του Ρόκι παίζει έναν super hero ο οποίος για πάνω από δύο δεκαετίες έχει επιλέξει να μείνει στις σκιές. Ωστόσο, χάρη στον Σαμ, τον έφηβο γείτονά του, o ήρωας θα αναλάβει και πάλι δράση για να βοηθήσει το νεαρό αγόρι.

Στο σκηνοθετικό τιμόνι του Samaritan κάθεται ο Julius Avery, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Bragi F. Scut. Ο Σταλόνε εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει και χρέη παραγωγού. To καστ συμπληρώνουν οι Javan «Wanna» Walton, Pilou Asbæk του Game of Thrones, Dascha Polanco, και Moises Arias.


«Ο δεκατριάχρονος Sam Cleary υποπτεύεται ότι ο μυστηριώδης και απομονωμένος γείτονάς του κύριος Smith είναι στην πραγματικότητα ένας θρύλος που κρύβεται σε κοινή θέα», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας. «Πριν από 20 χρόνια, ο super hero της Granite City, ο Samaritan, αναφέρθηκε νεκρός μετά από μια φοβρερή μάχη στην αποθήκη με τον αντίπαλό του, τον Nemesis. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Samaritan χάθηκε στη φωτιά, αλλά κάποιοι στην πόλη, όπως ο Sam, έχουν την ελπίδα ότι είναι ακόμα ζωντανός. Με το έγκλημα να αυξάνεται και την πόλη στο χείλος του χάους, ο Sam έχει ως αποστολή του να πείσει τον γείτονά του να βγει από την κρυψώνα του για να σώσει την πόλη από την καταστροφή».

Το Samaritan θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime στις 26 Αυγούστου.

Σχετικές ειδήσεις