Netflix - The Sandman
To πολυσυζητημένο The Sandman κυκλοφορεί στο Netflix στις 5 Αυγούστου
Πηγή: Netflix
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διακοπές με Netflix: Αυτές είναι οι νέες σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο

Δείτε αναλυτικά τις νέες σειρές και τις ταινίες που θα δούμε στο Netflix τον Αύγουστο.

Ούτε τον Αύγουστο, μήνας διακοπών για αρκετούς, δεν θα ξεκολλάμε από το Netflix. Προβλέπεται λοιπόν ατέλειωτο binge-watching πάνω στην ξαπλώστρα με πολυναμενόμενες σειρές όπως τα The Sandman που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικ, The Girl in the Mirror όπως και την τρίτη σεζόν του Locke & Key.

Από τη λίστα των νέων ταινιών, οι λάτρεις της δράσης θα απολαύσετε το Day Shift με τους Τζέιμι Φοξ, Ντέιβ Φράνκο και Σνουπ Ντογκ, ενώ αν θέλετε κάτι πιο διασκεδαστικό μπορείτε να επιλέξετε το φιλμ Me Time με τους Κέβιν Χαρτ, Μαρκ Γουόλμπεργκ και Ρετζίνα Χολ.

Ρίχνοντας μια ματιά στις νέες κυκλοφορίες ντοκιμαντέρ, αξίζει σίγουρα μια ματιά στο Απόλυτο Φιάσκο: Woodstock '99 όπως και στην τρίτη σεζόν του I am a killer.

Σειρές του Netflix

The Sandman κυκλοφορεί στις 05/8/2022

Μετά από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να βρει ό,τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του.

Locke & Key: Σεζόν 3 (Locke & Key: Season 3) κυκλοφορεί στις 10/8/2022

Στο συναρπαστικό τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, η οικογένεια Λοκ ανακαλύπτει κι άλλη μαγεία καθώς αντιμετωπίζει έναν δαιμονικό νέο εχθρό που θέλει πάση θυσία τα κλειδιά.

Εγώ Ποτέ: Σεζόν 3 (Never Have I Ever: Season 3) κυκλοφορεί στις 12/8/2022

Η Ντέβι κι οι φίλες της ίσως τελικά να πάψουν να είναι σινγκλ. Θα μάθουν όμως πως οι σχέσεις συνοδεύονται από μεγάλη αυτογνωσία – και πολύ δράμα.

Echoes κυκλοφορεί στις 19/8/2022

Οι δίδυμες Λένι και Τζίνα ανταλλάσσουν κρυφά ζωές από τότε που ήταν παιδιά. Όμως ο κόσμος τους αναστατώνεται, όταν η μία από τις δύο αδερφές εξαφανίζεται.

Κλίο (Kleo) κυκλοφορεί στις 19/8/2022

Μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, μια πρώην κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας ψάχνει να βρει ποιος και γιατί την πρόδωσε — και θέλει να πάρει εκδίκηση.

Το Κορίτσι στον Καθρέφτη (The Girl in the Mirror [Alma]) κυκλοφορεί στις 19/8/2022

Αφού έχασε τη μνήμη της σε ένα περίεργο ατύχημα που σκότωσε σχεδόν όλους τους συμμαθητές της, η Άλμα προσπαθεί να μάθει τι έγινε εκείνη τη μέρα, αλλά και ποια είναι.

Τσαντ και Τζέι Τι: Στα Βαθιά (Chad and JT Go Deep) κυκλοφορεί στις 23/8/2022

Τα αδέρφια Τσαντ και Τζέι Τι χαρίζουν αισιοδοξία μέσα από τον ακτιβισμό στην κοινότητα και τη χαλαρή ατμόσφαιρα σε αυτήν την κωμική σειρά με φάρσες.

Lost Ollie: Σειρά μίας σεζόν (Lost Ollie) κυκλοφορεί στις 24/8/2022

Σε αυτήν την οικογενειακή σειρά που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο «Ollie's Odyssey», ένα παιχνίδι ψάχνει στην εξοχή να βρει το νεαρό αγόρι που το έχασε.

Mo κυκλοφορεί στις 24/8/2022

Στο Τέξας, ο Μο γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ δύο πολιτισμών, τριών γλωσσών και ενός αιτήματος για άσυλο, ενώ παλεύει να στηρίξει την οικογένειά του από την Παλαιστίνη.

Αποστολή Πυρός (Under Fire) κυκλοφορεί στις 24/8/2022

Στον σταθμό Ανατολικής Όχθης, μια κλειστή ομάδα πυροσβεστών προσπαθεί να διαχειριστεί μια επικίνδυνη, αγχωτική δουλειά, προσωπικές προκλήσεις κι επαγγελματικές αποτυχίες.

Tαινίες του Netflix

Μπούμπα (Buba) κυκλοφορεί στις 03/8/2022

Όταν ένας απατεώνας από μια μικρή πόλη μπλέκει με την τοπική μαφία μαζί με τον χειριστικό αδερφό του, η εμμονή του να ισορροπεί το κάρμα του γίνεται ξεκαρδιστικά σκληρή.

Η Εποχή των Γάμων (Wedding Season) κυκλοφορεί στις 04/8/2022

Υπό την πίεση των γονιών τους να βρουν συζύγους, η Άσα κι ο Ραβί προσποιούνται ότι βγαίνουν όλο το καλοκαίρι αλλά το κόλπο πάει στραβά όταν τα αισθήματα γίνονται αληθινά.

Χελωνονιντζάκια - Η Άνοδος: Η Ταινία (Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie) κυκλοφορεί στις 05/8/2022

Η επιμελής Σελέν ερωτεύεται τον ατίθασο Τριστάν από το νέο της σχολείο στην Μπιαρίτζ, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος έχει βάλει στοίχημα για εκείνη με τη δημοφιλή Βανέσα.

Κωδικό Όνομα: Αυτοκράτορας (Code Name: Emperor) κυκλοφορεί στις 08/8/2022

Ένας πράκτορας που έχει αναλάβει να ενοχοποιήσει έναν άμεμπτο πολιτικό πρέπει να αποφασίσει αν υπάρχει ακόμα κάποιο όριο που δεν θα περάσει.

Αγάπη Μου (Heartsong) κυκλοφορεί στις 10/8/2022

Παίζοντας σε έναν γάμο που διαλύεται, ένα πλανόδιος μουσικός ερωτεύεται τη νύφη. Όταν εκείνη συγκρούεται με την οικογένειά της, αυτός θα πρέπει να σώσει τη ζωή της.

13: Το Μιούζικαλ (13: The Musical) κυκλοφορεί στις 12/8/2022

Αφού μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στην Ιντιάνα μετά το διαζύγιο των γονιών του, ένας έξυπνος μαθητής γυμνασίου θέλει να οργανώσει το καλύτερο μπαρμίτσβα που έγινε ποτέ.

Day Shift κυκλοφορεί στις 12/8/2022

Ένας κυνηγός βρικολάκων στο LA έχει μια βδομάδα για να πληρώσει τα δίδακτρα και τα σιδεράκια του παιδιού του. Ο αγώνας να βγάλει τα προς το ζην μπορεί να τον σκοτώσει.

Δύο Ζωές (Look Both Ways) κυκλοφορεί στις 17/8/2022

Τη βραδιά της αποφοίτησής της από τη σχολή, η ζωή της Ναταλί χωρίζεται σε δύο παράλληλες πραγματικότητες αφού κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τι θα φέρει η ζωή κι ο έρωτας;

Royalteen κυκλοφορεί στις 17/8/2022

Μια έφηβη προσπαθεί να κρατήσει κρυφό το σκανδαλώδες παρελθόν της και ένα μεγάλο μυστικό, όταν τα φτιάχνει απρόσμενα με έναν πρίγκιπα.

Τον Νου σας και σας Φάγαμε (Watch Out, We're Mad) κυκλοφορεί στις 24/8/2022

Μετά από 25 χρόνια, δύο αδέρφια έρχονται ξανά κοντά και τα βάζουν με μια αδίστακτη ομάδα δικυκλιστών, για να ανακτήσουν το αγαπημένο μπάγκι του πατέρα τους.

Τι Είναι Αγάπη; (That's Amor) κυκλοφορεί στις 25/8/2022

Όταν η δουλειά και η σχέση της διαλύονται μέσα σε μία ημέρα, η Σοφία ξεκινά από το μηδέν και γνωρίζει έναν εντυπωσιακό Ισπανό σεφ που ίσως έχει το συστατικό που έψαχνε.

Ευτυχισμένοι Ενήλικες (Loving Adults) κυκλοφορεί στις 26/8/2022

Αφού ανακαλύψει ότι ο άντρας της έχει δεσμό, η Λεονόρα αρνείται να γίνει μια γυναίκα στο περιθώριο – πάση θυσία.

Χρόνος για Μένα (Me Time) κυκλοφορεί στις 26/8/2022

Όταν η οικογένειά του λείπει, ένας μπαμπάς που δεν εργάζεται απολαμβάνει μετά από χρόνια τον χρόνο που έχει για τον εαυτό του, ζώντας με έναν φίλο ξέφρενες περιπέτειες.

Υπό τον Έλεγχό της (Under Her Control) κυκλοφορεί στις 29/8/2022

Μια φιλόδοξη νεαρή γυναίκα κάνει μια ασυνήθιστη συμφωνία με το αφεντικό της. Όταν όμως, αρχίζει να έχει αμφιβολίες, ίσως είναι πλέον πολύ αργά για να κάνει πίσω.

Έτυχε να Περνάω (I Came By) κυκλοφορεί στις 31/8/2022

Ένας καλλιτέχνης γκράφιτι που έχει βάλει στόχο σπίτια πλουσίων ξεσκεπάζει ένα διεστραμμένο μυστικό που απειλεί τη ζωή των ανθρώπων γύρω του.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Το Απόλυτο Φιάσκο: Woodstock '99 (Trainwreck: Woodstock '99) κυκλοφορεί στις 03/8/2022

Το Γούντστοκ του '69 υποσχέθηκε ειρήνη και μουσική. Η αναβίωση του '99 όμως προκάλεσε μέσα σε τρεις μέρες οργή, αναταραχές και σοβαρές ζημιές. Γιατί πήγε τόσο στραβά;

Πάνω στη Σανίδα: Η Ιστορία του Λίο Μπέικερ (Stay on Board: The Leo Baker Story) κυκλοφορεί στις 11/8/2022

Ο διάσημος σκέιτερ Λίο Μπέικερ μοιράζεται λεπτομέρειες από την άνοδο του στη δόξα, καθώς και την τεράστια πίεση που ένιωσε για να κρύψει την ταυτότητα του φύλου του.

Άγνωστες Πτυχές: Μέρος 2 [Νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα από τις 16/8] (Untold: Volume 2 [Weekly episodes from 16th]) κυκλοφορεί στις 11/8/2022

Από τη Νοτρ Νταμ στο NFL, το μέλλον του Μάντι Τέ'ο στο φούτμπολ έδειχνε πολλά υποσχόμενο μέχρι που μια κρυφή διαδικτυακή σχέση αναστάτωσε τη ζωή και την καριέρα του.

Στο Μυαλό μιας Γάτας (Inside the Mind of a Cat) κυκλοφορεί στις 18/8/2022

Ειδικοί στις γάτες μπαίνουν στο μυαλό του αιλουροειδούς για να αποκαλύψουν τις πραγματικές ικανότητες του σε αυτό το σαγηνευτικό και χαδιάρικο ντοκιμαντέρ.

Τζον ΜακΆφι: Ευφυής, Αντισυμβατικός και Φυγάς (Running with the Devil: The Wild World of John McAfee) κυκλοφορεί στις 24/8/2022

Μέσα από αποκαλυπτικό υλικό και συνεντεύξεις με τον φυγά και πρωτοπόρο στην τεχνολογία Τζον ΜακΆφι, το ντοκιμαντέρ φανερώνει νέες πτυχές των τρελών χρόνων της φυγής του.

Ιστορία 101: Σεζόν 2 (History 101: Season 2) κυκλοφορεί στις 25/8/2022

Μέσα από αποκαλυπτικό υλικό και συνεντεύξεις με τον φυγά και πρωτοπόρο στην τεχνολογία Τζον ΜακΆφι, το ντοκιμαντέρ φανερώνει νέες πτυχές των τρελών χρόνων της φυγής του.

ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: Σεζόν 3 (I AM A KILLER: Season 3) κυκλοφορεί στις 30/8/2022

Ενώ εκτίουν ποινή κάθειρξης για φόνο, κρατούμενοι μιλούν για τα εγκλήματά τους και συλλογίζονται πώς οι πράξεις τους κατέστρεψαν ζωές, συμπεριλαμβανομένης της δικής τους.

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

Δεντρόπολη (Big Tree City) κυκλοφορεί 01/8/2022

Μια ομάδα από ζωάκια-ήρωες με ειδικές ικανότητες και γρήγορα οχήματα συνεργάζονται για να προστατέψουν τη Δεντρόπολη και να λύσουν τα πιο δύσκολα προβλήματα της πόλης.

Γιγάντια Ρομποαδέρφια (Super Giant Robot Brothers) κυκλοφορεί στις 04/8/2022

Μετά τους καβγάδες, ξεκινούν οι μάχες! Τα ρομπότ αδέλφια, Σάινι και Κεραυνός, κι η έξυπνη εφευρέτριά τους υπερασπίζονται τη Γη από τέρατα που επιτίθενται από το διάστημα.

Μυστική Ομάδα Zenko Go: Σεζόν 2 (Team Zenko Go: Season 2) κυκλοφορεί στις 08/8/2022

Ρομπο-σκύλοι δραπέτες, θείοι υπνοβάτες και ενοχλητικά νήπια! Αυτοί οι κρυφοί μικροί ήρωες βρίσκουν όλο και περισσότερους τρόπους για να βοηθήσουν το Άρμονι Χάρμπορ.

Ντίπα και Ανούπ (Deepa & Anoop) κυκλοφορεί στις 15/8/2022

Μαζί με το κατοικίδιο ελεφαντάκι του που αλλάζει χρώματα, ένα χαρούμενο κοριτσάκι συνθέτει μουσική, σκορπίζει χαρά και κάνει σκανταλιές στο ξενοδοχείο των γονιών της.

Χ-Μαν και οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Σεζόν 3 (He-Man and the Masters of the Universe: Season 3) κυκλοφορεί στις 18/8/2022

Καθώς ο Σκέλετορ έχει βάλει σκοπό να ελέγξει το σύμπαν, ο Χ-Μαν και η ηρωική ομάδα του πρέπει να εκπληρώσουν ό,τι επιφυλάσσει η μοίρα τους. Η επική μάχη ξεκινά!

Το Σόου του Κάπχεντ!: Σεζόν 2 (The Cuphead Show!: Part 2) κυκλοφορεί στις 19/8/2022

Παρακολουθήστε τους μπελάδες του παρορμητικού Κάπχεντ και του ευκολόπιστου αδερφού του, Μάγκμαν, στη σειρά κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο πετυχημένο βιντεοπαιχνίδι.

Angry Birds: Καλοκαιρινή Τρέλα: Σεζόν 3 (Angry Birds: Summer Madness: Season 3) κυκλοφορεί στις 25/8/2022

Τα έφηβα πουλιά Ρεντ, Τσακ, Μπομπ και Στέλλα πηγαίνουν στην Κατασκήνωση Σπλίντεργουντ παρέα με άλλους φτερωτούς κατασκηνωτές για ένα καλοκαίρι ουράνιας διασκέδασης!

Mighty Express: Σεζόν 7 (Mighty Express: Season 7) κυκλοφορεί στις 29/8/2022

Ο Νέιτ, ο Φλίκερ και τα υπόλοιπα τρένα ανεβαίνουν στις ράγες για μερικές ακόμα συναρπαστικές παραδόσεις, ειδικές αποστολές και τρυφερά μαθήματα.

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ