ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι νέες ταινίες στα σινεμά: Ο John Wick πήρε το όπλο του

Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει ο John Wick για τέταρτη φορά
Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει ο John Wick για τέταρτη φορά
Spentzos Film

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την Πέμπτη 23 Μαρτίου.

Ο Κιάνου Ριβς καταφτάνει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες και αναμένεται να στεφθεί ο απόλυτος πρωταγωνιστής της εβδομάδας με το τέταρτο κεφάλαιο του καταιγιστικού John Wick.

Από τις νέες κυκλοφορίες ξεχωρίζει επίσης το δράμα Μια Απροσδόκητη Σχέση με τους εξαιρετικούς Μόργκαν Φρίμαν και Φλόρενς Πιου.

Δείτε αναλυτικά τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν σήμερα στα σινεμά.

John Wick: Κεφάλαιο 4 (John Wick: Chapter 4)

Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Μια Απροσδόκητη Σχέση (A Good Person)

Ο πόνος της απώλειας φέρνει κοντά τον Ντάνιελ (Μόργκαν Φρίμαν) και τη νεαρή Άλισον (Φλόρενς Πιου), επιζώσα μιας ασύλληπτης τραγωδίας που στέρησε τη ζωή της κόρης του Ντάνιελ. Όσο ο Ντάνιελ μεγαλώνει την έφηβη εγγονή του και η Άλισον αναζητά την εξιλέωση, ανακαλύπτουν πως η φιλία, η συγχώρεση και η ελπίδα μπορούν να βρεθούν στα πιο αναπάντεχα μέρη.

Broken Circle

Χιλιάδες χρόνια πριν σε τούτον τον κόσμο σε αυτήν την αρχέγονη Γαία, η χαρά ξελογιάστηκε από τον απατηλό χρόνο που της έστησε μία αδυσώπητη παγίδα. Ήταν όμως ξέγνοιαστα χρόνια, με κυρίαρχο παίχτη το άγνωστο. Η φύση εναρμονισμένη με τον άνθρωπο, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε εκείνος. Η νεαρή κόρη με άδολη αγάπη για τη ζωή και με πολλά ερωτήματα για τα μυστήρια που την περιβάλλουν, ξεχύθηκε σε μία νοητικά ερωτική αναζήτηση της αλήθειας, με γνώμονα την αμφισβήτηση των εννοιών του κατεστημένου της εποχής. Την παράδοξη αυτή εκδοχή της πορείας της θα περιγράψουμε σε αυτήν εδώ την ιστορία... ήταν η εποχή όταν τα βασίλεια εναλλάσσονταν από φιλόδοξους ευγενείς και στυγνούς βασιλείς και δυνάστες, αλλά και σοφούς, ήρωες, ημίθεους, δίκαιους και αμερόληπτους... και τα σύνορα ήταν ρευστά.

Μία ιστορία που κανείς δεν γνωρίζει εάν πράγματι ήταν αληθινή ή ήταν ένα όνειρo μέσα σε ένα άλλο... είναι η αναβαθμισμένη εκδοχή της πραγματικότητας αυτού εδώ του σύμπαντος... ή ενός άλλου.

Στο Τέλος Ξυρίζουν Τον Γαμπρό

Η απόφαση της Πόπης να παντρευτεί έναν νεότερο άντρα Γεωργιανής καταγωγής αναστατώνει την μικρή κοινωνία ενός χωριού στην Κω. Τα παιδιά της, η αδερφή της και οι εκκεντρικοί συγχωριανοί δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, βάζοντας σκοπό να αποτρέψουν τον γάμο, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουν στα άκρα.

Μία μαύρη κωμωδία. Ένα κυνήγι θησαυρού. Ποιος θα ζήσει; Ποιος θα πεθάνει; Ποιος θα πάρει τα λεφτά; Ο γάμος θα γίνει τελικά;

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης - Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ελένη Καστάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Στικούδη, Σοφία Βογιατζάκη, Κώστας Καραθωμάς, Ναταλία Δραγούμη, Κατερίνα Τσάβαλου, Στράτος Λύκος, Vicky Dalli, Τάσος Παλαντζίδης, Θεοφανία Παπαθωμά, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Νίκος Βερλέκης.

Η Λέιλα και τα Αδέρφια της (Baradaran-e Leila)

Ο Ιρανός Σαΐντ Ρουστάγι αναδεικνύεται σε έναν από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες της χώρας του με ένα σαρωτικό οικογενειακό δράμα που αποκαλύπτει τα αδιέξοδα μιας βαθύτατα πατριαρχικής κοινωνίας.

Utama, Το Σπίτι μας (Utama)

Στα ορεινά της Βολιβίας, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Κέτσουα έχει για χρόνια την ίδια καθημερινή ρουτίνα. Όταν μια ασυνήθιστα μακρά ξηρασία απειλεί συνολικά τον τρόπο ζωής τους, ο Βιργίνιο και η Σίσα αντιμετωπίζουν το δίλημμα να αντισταθούν ή να ηττηθούν από το πέρασμα του χρόνου. Με την άφιξη του εγγονού τους Κλέβερ, οι τρεις τους θα αντιμετωπίσουν – ο καθένας με τον δικό του τρόπο – το περιβάλλον, την αναγκαιότητα για αλλαγή και το ίδιο το νόημα της ζωής.

Ο Άντρας των Ονείρων μου (Ich bin dein Mensch)

Με σκοπό να χρηματοδοτήσει τις έρευνες της, μια επιστήμονας δέχεται την πρόταση να πάρει μέρος σε ένα απίστευτο πείραμα. Για τρεις εβδομάδες θα πρέπει να συγκατοικήσει με ένα ανθρωποειδές ρομπότ, τον Τομ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να ικανοποιεί κάθε της ανάγκη!


Διαβάστε επίσης

Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται Δράκουλας και το ζει στο νέο τρέιλερ του «Renfield»

Η Κάμερον Ντίαζ εγκαταλείπει ξανά την υποκριτική

Ο Κίμων Κουρής σε σειρά της Amazon με την εγγονή του Έλβις: «Είναι φοβερή τύπισσα»