ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλες οι νέες ταινίες 26/7-1/8 κριτική, trailer, boxoffice

Όλες οι νέες ταινίες 26/7-1/8  κριτική, trailer, boxoffice

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος μπλέκεται με δονητές, κομμώτριες και τεκνοποιήσεις. Προκειμένου να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει χειρότερα από κάθε άλλον: να γράψει για σινεμά.

hysteria5

***Ο πρώτος δονητής ανάβει φωτιές

Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ / HYSTERIA

Bαθμολογία: 5 / 10

«Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;» «Επειδή εφευρέθηκε ο δονητής παιδί μου». «Η Μηχανή της χαράς» όπως είναι ο ελληνικός τίτλος της ταινίας «Hysteria». Που πραγματεύεται ακριβώς αυτό: Το πώς η εφεύρεση του δονητή και η κατάλληλη χρήση του από τον δρ Γκράνβιλ στο Βικτωριανό Λονδίνο, συνέβαλλε στην καταπολέμηση της γυναικείας υστερίας (ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

Maridelacoif8

***Το μυστικό κούρεμα του έρωτα

Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ / LE MARI DE LA COIFFEUSE

Bαθμολογία: 8 / 10

Μια από τις ομορφότερες και πιο κομψές δραμεντί της δεκαετίας του 90, ο «Εραστής της Κομμώτριας» του Πατρίς Λεκόντ περιμένει να την ανακαλύψετε ξανά, κυκλοφορώντας σε επανέκδοση. Ένα ασυνήθιστο, μινιμαλιστικό γλυκόπικρο παραμύθι για τον έρωτα, τις εμμονές και την αθωότητα, που δίνουν στην καθημερινότητα την γλυκιά ομορφιά του ονείρου γύρω από την ιδιαίτερη σχέση μιας κομμώτριας, με έναν μεσήλικα. (ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ TRAILER EΔΩ)

starbuck7

***Βιολογικός πατέρας 533 παιδιών

DADDY COOL / STARBUCK

Βαθμολογία: 7 / 10

Όταν η διαδικασία αναπαραγωγής βρίσκεται εκτός ελέγχου μπορεί να βρεθείς πατέρας 533 παιδιών. Μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες στον Καναδά, αποκατέστησε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο το κακό όνομα της ξενερουά γαλλόφωνης κομεντί, ενώνοντας τα συνήθως «αντίπαλα» γούστα κοινού και κριτικών με τη τρέλα, το νεύρο και την τρυφερότητά της. (ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

batman

***Aνησυχούν οι θεατές του Batman για την ασφάλεια τους

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ BOX OFFICE

…αλλά αυτό δεν εμποδίζει την ταινία να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Χωρίς νικητές και χωρίς χαμένους ουσιαστικά αυτό το τετραήμερο με 99.147 θεατές στις αίθουσες να δίνουν την πρωτιά στον «Δικτάτορα» σε 32 αίθουσες αθηναϊκής προβολής. (ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

***Επισκεφτείτε το CINEBOMB στο NEWSBOMB.GR, και νιώστε το σινεμά να εκρήγνυται

***Ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebookcom/tazthebuzz ή στο profile Tassos Theodoropoulos, στο twitter ως klarinabourana ή στο terra_gelida@hotmail.comγια μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης