ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλες οι νέες ταινίες 2-8/8 κριτική, κακίες, trailer, box office

Όλες οι νέες ταινίες 2-8/8 κριτική, κακίες, trailer, box office

O Tάσος Θεοδωρόπουλος ινδονησιάζεται με θεϊκές μπουνιές, δουλεύει αμπιγιέζ της Μιμής Ντενίση φορώντας στρινγκ και κάνει αυτό που ξέρει να κάνει χειρότερα από κάθε άλλον: Να γράφει για σινεμά.

aid

*Τι βάζει τον «πολύ σκληρό» Μπρους Ουίλις, σε οίκο ευγηρίας;

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΧΑΟΣ / SERBUAN MAUT

Βαθμολογία: 8 / 10

Δεν είναι πάντα κακό να είσαι τζάνκι και να χρειάζεσαι τη δόση σου. Μπορώ να σου πω ότι ενίοτε είναι εκτός ελέγχου απολαυστικό, όταν ο εθισμός σου αφορά στις ταινίες δράσης. Με μόνο πρόβλημα ότι στην παρούσα ταινία, πραγματικά μπορείς να πεθάνεις από υπερβολική δράση.(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

All_about_eve

*Η διάσημη θεατρίνα και η σατανική βοηθός της

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑ / ALL ABOUT EVE

Βαθμολογία: 10 / 10

Ίσως η καλύτερη επανέκδοση του φετινού καλοκαιριού, με τον αριθμό ρεκόρ των 14 οσκαρικών υποψηφιοτήτων από τις οποίες κέρδισε τις 6, μεταξύ των οποίων καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και σεναρίου. Ένας αρχετυπικός μύθος γραμμένος και σκηνοθετημένος το 1950 από τον Τζόζεφ Μάνκιεβιτς που αποτελεί όνειρο σχεδόν κάθε σεναριογράφου να τον διασκευάσει. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

Magic_Mike

*Οι άντρες το κουνάνε καλύτερα απ’ όλους

MAGIC MIKE

Bαθμολογία: 6 / 10

Ο Μάικης είναι μαγικός κι αυτά που λέει γυμνός, μην τα τρως. Σε αυτή την πολύ απλή και μάλλον λαϊκίστικη φράση, θα μπορούσα να συμπυκνώσω την κριτική μου για το «Μagic Mike» τη δραματική κομεντί με τους άντρες στρίπερ που σκηνοθέτησε ο οσκαρικός Στίβεν Σόντερμπεργκ. Τι θέλω να πω; Πως η πολυαναμενόμενη ταινία που ‘έσπασε’ τα ταμεία στην Αμερική και έγινε αντικείμενο ανάλυσης από όλα τα media, προσφέρει και με το παραπάνω αυτό που σου υπόσχεται: (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

Being_Flyn

*Ο Ντε Νίρο είναι αλκοολικός, ρατσιστής και μυθομανής

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ / BEING FLYNN

Βαθμολογία: 5 / 10

Ένας συγγραφέας πιάνει δουλειά σε ξενώνα αστέγων στη Νέα Υόρκη όπου και αναγνωρίζει τον για χρόνια εξαφανισμένο πατέρα του. Ο οποίος του προκύπτει τεφαρίκι, κοινώς αλκοολικός, ρατσιστής και ψεύταρος με αποτέλεσμα η κάθε τους επικοινωνία να είναι μέσα στην καλή χαρά.(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

La_vie_d_un_autre

*Ξύπνησε μετά από 15 χρόνια, παντρεμένη και με παιδί

Η ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ / LA VIE D’ UNE AUTRE

Bαθμολογία: 4 / 10

H Ζιλιέτ Μπινός ετών 48 στην πραγματικότητα, υποδύεται μια 25χρονη (άρα κόψε με το πολύ ζόρι 23 χρόνια μπάρμπα) πολύ ερωτευμένη που όπως όλοι οι πολύ ερωτευμένοι πέφτει έναν βράδυ να κοιμηθεί δίπλα στον ομορφονιό της τον οποίο υποδύεται ο Ματιέ Κάσοβιτς. Όμως, ξυπνάει μυστηριωδώς μετά από 15 χρόνια (που και πάλι δεν βγαίνουν με την πραγματική της ηλικία οπότε κόψε μου άλλα 8 σε παρακαλώ) σε τελείως διαφορετική κατάσταση (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

dictator

*Δικτάτορα ψηφίζουν οι περισσότεροι έλληνες

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ BOX OFFICE

Λίγο πριν το «νεκρό» μήνα Αύγουστο, πεθαίνουν και οι εισπράξεις με μόλις 63.594 θεατές το τετραήμερο στις αίθουσες και μεγάλο θύμα το «Daddy Cool» που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 2.180 εισιτήρια. Πολύ καλά τα 2.261 εισιτήρια για την επανέκδοση του«Εραστή της Κομμώτριας» σε δύο αίθουσες, outsider επιτυχία το τελικό πόρισμα για τον «Σεφ και το Σεφ του», ιδιαίτερα συμπαθητικά η «Μηχανή της Χαράς» σε πέντε αίθουσες του και σαφέστατα κάτω των προσδοκιών οι εισπράξεις του «The Amazing Spiderman». Πιο αναλυτικά (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

***Επισκεφτείτε το CINEBOMB στο NEWSBOMB.GR, και νιώστε το σινεμά να εκρήγνυται

*** ή στο profile Tassos Theodoropoulos, στο twitter ως klarinabourana ή στο terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης