ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

I. ΙΕΚ ΔΟΜΗ: Σχεδιά...ζω το ποδήλατο!

I. ΙΕΚ ΔΟΜΗ: Σχεδιά...ζω το ποδήλατο!

Αν είσαι νέος καλλιτέχνης και ενδιαφέρεσαι για το περιβάλλον, τότε έχεις την ευκαιρία να αναδειχτείς συμμετέχοντας, μέσα από την τέχνη σου!

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ μας προσκαλεί όλους για μια βόλτα στην πόλη, μια πόλη χωρίς αυτοκίνητο, με ποιότητα ζωής, όπως την επιθυμούμε.

Ο τομέας Art & Design του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ με την υποστήριξη της Athens Voice, και της Bizart σου δίνει την ευκαιρία να εκθέσεις τα έργα σου μέσα από ένα μοναδικό καλλιτεχνικό διαγωνισμό που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού και όχι μόνο...

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι δημιουργικότητα και φαντασία προκειμένου να φτιάξεις ένα εικαστικό έργο με θέμα: «Σχεδιά...ζω το ποδήλατο!»

Στείλε το έργο σου στο www.artlab21.gr, κατηγορία νέοι καλλιτέχνες μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, και δες το να αποτελεί μέρος της εικαστικής έκθεσης που θα γίνει στον πολυχώρο Booze Cooperativa από τις 15 μέχρι και τις 22 του ίδιου μήνα, που είναι και η Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο!

Στις 22 Σεπτεμβρίου μια επιτροπή με σημαντικά ονόματα από το χώρο των εικαστικών θα αξιολογήσει και θα επιλέξει τρία έργα, τα οποία και θα βραβευτούν!

Οι διακριθέντες του διαγωνισμού θα κερδίσουν σημαντικά δώρα ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για ένα ποδήλατο.

Τα βραβεία έχουν ως εξής:

1ος Νικητής: Συμμέτοχη στην εικαστική συλλογή της BIZART, όπου το έργο του θα διατίθεται προς πώληση για έναν ολόκληρο χρόνο.

Επίσης δύο επόμενοι νικητές θα συμμετέχουν στην εικαστική συλλογή της Bizart, όπου τα έργα τους θα διατίθενται προς πώληση για 3 μήνες.

Δηλώσεις, όροι συμμετοχής, και αναλυτικές πληροφορίες στο www.artlab21.gr

iek_1

Ροή Ειδήσεων