ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλες οι νέες ταινίες 23-29/8 (κριτική,κακίες,trailer,boxoffice)

Όλες οι νέες ταινίες 23-29/8 (κριτική,κακίες,trailer,boxoffice)

O Τάσος Θεοδωρόπουλος (ΤΑΖ) φοράει στρινγκ με αγκυλωτό σταυρό κάνοντας εξωσυζυγικό σεξ με το αρκουδάκι του. Προκειμένου να κάνει αυτό που ξέρει χειρότερα από κάθε άλλον: Να γράψει για σινεμά.

*Παντρεμένη με τον master chef , ερωτευμένη με το ζωγράφο

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΑΛΣ / TAKE THIS WALTZ

Βαθμολογία: 4 / 10

Nαι, υποτίθεται ότι σαν κριτικός πρέπει να είμαι αντικειμενικός και μπλα μπλα μπλα, και να προσεγγίζω τις ταινίες ανεξάρτητα από το είδος τους μπλα μπλα μπλα ακόμα κι αν το είδος τους μου φέρνει αλλεργία μπλα μπλα μπλα μπλα. Τες πάντων, θα το δοκιμάσω για πρώτη (και τελευταία φορά) για να σου αποδείξω ότι μπορώ να συμπεριφερθώ ώριμα, και θα αποδεχτώ αυτήν εδώ την ταινία με τσάι και συμπάθεια αντί να την ξεχάσω όπως θα έπρεπε να κάνω (και μάλλον θα κάνω)... (ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣ’ TO TRAILER ΕΔΩ)

*Θέλει να ονομάσει το γιο του Αδόλφο!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Τ’ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ / LE PRENOM

Βαθμολογία: 5 / 10

Να πάμε την άλφα βήτα από τη αρχή; Να την πάμε. Άλλο πράγμα το σινεμά, άλλο το βιβλίο, άλλο το θέατρο. Όταν μεταφέρουμε κάτι από το ένα μέσο στο άλλο, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, όσο επιτυχημένη κι αν ήταν η πορεία αυτού που μεταφέρουμε στην προηγούμενη μορφή του. Γιατί πολύ απλά, σημασία δεν έχει τόσο η πιστότητα της μεταφοράς, αλλά η προσαρμογή του έργου στο νέο μέσο. Οπότε, όσο επιτυχημένη κι αν ήταν στη θεατρική της εκδοχή αυτή εδώ η γαλλική κωμωδία… (ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ TRAILER EΔΩ)

*Αρκούδα κάνει σεξ με πόρνες, σνιφάροντας κοκαΐνη και βρίζοντας

ΤΕD

Bαθμολογία: 8 / 10

Ναι, όπως το διάβασες, ο Τεντ κάνει σεξ, παίρνει κοκαϊνη, καπνίζει μπάφους, κατουράει όρθιος σε αποχωρητήρια, τρώει πατατοσαλάτα από γυμνά οπίσθια (όπως τουλάχιστον δηλώνει ο ίδιος) και χρησιμοποιεί το θείο χάρισμα της ομιλίας για να μπινελικώσει τους πάντες και τα πάντα, από Άραβες και Εβραίους μέχρι τις γκόμενες, τους καθυστερημένους και τον ίδιο το Χριστό... (ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ TRAILER EΔΩ)

*Ρεκόρ εισιτηρίων για τον «Batman» στην Eλλάδα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ BOX OFFICE

Μπορεί να αργήσαμε ένα μήνα σε σχέση με τις Η.Π.Α. να δούμε το τρίτο και τελευταίο μέρος, αλλά το αποτέλεσμα ικανοποίησε και με το παραπάνω, «σπάζοντας» τα ελληνικά ταμεία. Και όλα αυτά, κάτω από δύο ιδιαίτερα αρνητικά δεδομένα: τα γεγονότα που συνέβησαν στην πρεμιέρα της ταινίας στο Ντένβερ του Κολοράντο και φυσικά την οικονομική κρίση, που φέτος «άδειασε» κυριολεκτικά τις αίθουσες από κόσμο, καταστρέφοντας την εμπορική καριέρα πολλά υποσχόμενων ταινιών σε ένα από τα πιο χαμηλά εισπρακτικά καλοκαίρια. (ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

***Επισκεφτείτε το CINEBOMB στο NEWSBOMB.GR, και νιώστε το σινεμά να εκρήγνυται