ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω»-Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω»-Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

Η παράσταση που θριάμβευσε  τη φετινή χειμερινή σεζόν στην Αθήνα θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα και το ( όνομα του κάθε μέσου ) εξασφάλισε για τους αναγνώστες του μία μεγάλη προσφορά.

Πείτε απλά ( το όνομα του κάθε μέσου ) στο ταμείο της παράστασης και πληρώστε μόνο το ένα από τα δύο εισιτήρια! Χωρίς κλήρωση!

Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγγός.

Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες.

Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτή την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά!!!

Το Δεν Βλέπω Δεν Ακούω Δεν Μιλάω, εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μία πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Είναι όμως ταυτόχρονα ένα έργο για την συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, την φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μία εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Σπαντίδας, Δήμητρα Στογιάννη

Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης

Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Επιμέλεια κειμένου: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Καντάς

Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Χατζηπαναγιώτη

Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Καντάς

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΑΠΑΓΟΥ : 1 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΒΕΑΚΕΙΟ : 4 , 5 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ : 7 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΓΑΛΑΤΣΙ : 9 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΝΙΚΑΙΑ : 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ : 12 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΛΑΜΙΑ : 15 , 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΔΡΑΜΑ : 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΞΑΝΘΗ : 19 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΑΛΑΜΟΣ : 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΙΓΙΝΑ : 29 ΙΟΥΛΙΟΥ